Vin Diesel tekee nyrkkeilevistä leluroboteista elokuvan – mitä ihmettä nyt oikeasti taas?

Okei, okei… nyt lähtee mielikuvitus laukalle. Miksipä oikeastaan ei?

21.4.2021 14:31

Tiedättekö ne Rock ’Em Sock ’Em Robotsit? Ai ette? No katsokaapa kuva alta, niin tiedätte.

Universal Studios ja Mattel Films ovat tuottamassa näistä veijareista jonkinlaisen elokuvan. Käsikirjoituksen kirjoittaa Dwayne ”The Rock” Johnsonin tähdittämän jättigorillaelokuvan Rampagen rustannut Ryan Engle.

Päätuottajana häärii Vin Diesel. Hän myös näyttelee elokuvassa.

Ilmeisesti näistä taistelevista roboteista on käyty jopa pientä kilpailua. Lopulta pesti päätyi jotain kautta Vin Dieselin tuotantoyhtiölle Suosittu aihe.

Ihmiset haluaisivat nähdä samankaltaisen elokuvan kuin mikä Shawn Levyn pienimuotoista kulttimainetta nauttiva Real Steel (2011) oli.

Episodin toimitus voi nähdä tulevan elokuvan: Vin Diesel on arpinen valmentaja, joka treenaa jo eläköitynyttä ja ruostunutta robottinahjusta elämänsä viimeistä matsia varten. Vastustajana voittamaton platinabotti, naistenmies ja todellinen hidalgo. Rockymainen ryysyistä rikkauksiin -tarina siis.

Mattelilla on myös muita erikoisen kuuloisia leluprojekteja tuotannossa: Magic 8 Ball, American Girl -nuket, Barbie, Barney-karhu, Hot Wheels, Major Matt Mason, He-Man, Thomas & Friends, UNO-peli ja View-Master-vekotin.

Lähde: Comicbook

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia