”Voi hyvä jumala” – Eternalsin Salma Hayek pelkäsi supersankariasuaan, mutta kohta muuttui ääni kellossa

Voimakas kokemus.

25.5.2021 11:47

Tulevassa, Oscar-voittaja Chloé Zhaon ohjaamassa supersankarielokuvassa Eternals nähdään upea tähtikaarti. Mukana ovat Salma Hayekin lisäksi Angelina Jolie, Gemma Chan, Kumail Nanjiani sekä Game of Thrones -tähdet Kit Harington ja Richard Madden. Hayek kertoi nyt kokemuksestaan kuvauksissa, kun hän puki ensimmäisen kerran rooliasunsa päälleen.

– Minulla on ahtaanpaikankammo. Pelkäsin pukua. Olin kauhuissani, jos en pystykään liikkumaan ja se oli aika paksu… Tuumin ”voi hyvä jumala, en tule pystymään hengittämään. Se tulee ajamaan minut hulluksi”, Hayek aloitti.

Pian hän koki aivan toisenlaisia tuntemuksia.

– Sitten kokeilin sitä päälleni ja huomasin liikuttuneeni syvästi. Se oli hyvin outo kokemus, koska en odottanut sitä. Unohdin kokonaan, sopiiko se päälleni tai saanko ahtaanpaikan kohtauksen. Pystyin vain näkemään: ”Voi hyvä jumala, tässä asussa on meksikolainen nainen ja tämä todella tapahtuu. Ja kyllä, pääsemme olemaan supersankareita”, Hayek hehkutti.

Myös ohjaaja Zhao oli hämmästynyt, ja hänen mukaansa kaikki olivat ”monttu auki”. Ohjaajan mielestä tähti säteili voimaa ja kauneutta puvussaan.

Eternalsista on julkaistu ensimmäinen traileri, jonka voit katsoa alta. Elokuvan pitäisi tulla ensi-iltaan marraskuussa 2021.

Lue myös: Nyt HBO Nordicissa: Loistava draama kuuluisasta ja lahjakkaasta taiteilijasta – Salma Hayek kävi Harvey Weinsteinin kanssa oikeutta ennen kuvauksia | Episodi.fi

Lähde: Screen Rant

Lisää luettavaa