Voiko 200 000 Queen-fania olla väärässä? Bohemian Rhapsody on jättihitti myös Suomessa

Queen-fanit ovat rynnänneet katsomaan bändistä kertovaa leffaa.

Bohemian Rhapsody on neljässä viikossa ylittänyt 200 000 katsojan rajan. Yleisösuosikiksi kautta maailman kohonnut elokuva on kunnianosoitus Queenin musiikille ja yhtyeen legendaariselle laulajalle Freddie Mercurylle, josta tuli yksi maailman rakastetuimmista viihdyttäjistä.

”Katsojapalautteessa korostuu se, miten elokuva on onnistunut ylittämään jopa kaikkein korkeimmatkin odotukset: laatu ja viihdyttävyys ovat huipputasoa, samalla kun Queenin musiikki puhuttelee iästä ja sukupuolesta riippumatta. Sana erittäin viihdyttävästä ja koskettavasta elokuvaelämyksestä on katsojien parissa kiirinyt”, toteaa Katarina Nyman Nordisk Filmiltä, joka levittää elokuvaa Suomessa.

Freddie Mercuryn roolissa nähdään Rami Malek. Elokuvassa näyttelevät myös Lucy Boynton, Gwilym Lee, Ben Hardy, Joseph Mazzello, Aidan Gillen, Tom Hollander, Allen Leech ja Mike Myers.

Bohemian Rhapsody sai Suomen ensi-iltansa 2. marraskuuta. Kriitikot eivät ole olleet elokuvalle yhtä suopeita kuin katsojat, mutta Episodi antoi elokuvalle neljä tähteä.

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut