Vuoden 2016 länkkäri sai neljä tähteä – näyttelijän hiukset saivat ohjaajan pois tolaltaan

IMDb-arvosana on 6,9.

Illalla päästään länkkäritunnelmiin – televisiosta esitetään The Magnificent Seven (2016).

Häikäilemätön liikemies Bartholomew Bogue valtaa maita villissä lännessä palkka-armeijansa avulla. Kun hän yrittää saada haltuunsa pienen Rose Creekin, miehensä menettänyt Emma Cullen lähtee etsimään miehiä, jotka voisivat vastustaa Boguen armeijaa. Apuun löytyykin lainvalvoja Sam Chisolm.

Näyttelijöinä Denzel Washington, Chris Pratt, Ethan Hawke, Peter Sarsgaard sekä Haley Bennett. Ohjauksesta vastaa Antoine Fuqua.

Episodin arvostelussa elokuva sai neljä tähteä:

”Fuquan elokuva jakautuu selvästi kolmeen osaan. Alun dramaattiset tapahtumat esittelevät tapahtumapaikan ja Sarsgaardin Bartholomew Boguen yksiulotteisuudessaankin vaikuttavan pahuuden ja häikäilemättömyyden. Toinen osa on komediallisempi Denzel Washingtonin näyttelemän Chisolmin kerätessä itselleen apureita kylän puolustajiksi. Sekalainen seurakunta muodostuu hieman keinotekoisesti mutta tarinankuljetuksen kannalta kuitenkin sujuvasti. Käytännössä joukon jäsenet ovat yhden luonteenpiirteen tai erikoiskyvyn sanelemia hahmoja, mutta pienin vedoin heille luodaan myös omaa persoonallisuutta.”

Martin Sensmeier pestattiin Red Harvestin rooliin, ja yksi hänen valttikorteistaan oli pitkät, lähes polviin yltävät hiukset. Fuqua menikin pois tolaltaan, kun Sensmeier leikkasi hiuksensa pian koe-esiintymisen jälkeen. Sitten Fuqua keksi, että Sensmeier voisi leikkauttaa irokeesin.

Elokuva esitetään Herolta kello 21.00. Alla traileri.

YouTube video

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut