Wayward Pines lopetettiin – M. Night Shyamalanilla jo uusi sarja kehitteillä Applella!

Yliluonnollisista elokuvistaan tunnettu ohjaaja jatkaa erikoisia projektejaan televisiosarjojen puolella.

28.2.2018 09:41

Vaikka amerikkalaisen Fox-kanavan televisiosarja Wayward Pines esitti viimeisimmän jaksonsa yli 1,5 vuotta sitten, ei virallista viestiä mahdollisen kolmannen kauden kohtalosta ole julkaistu. Viihdesivusto TVLine on tällä viikolla vahvistanut Foxin sisäpiirilähteistä, että uusia jaksoja on turha enää odotella.

Wayward Pines kertoo yliluonnollisista tapahtumista mysteerisessä pikkukaupungissa, ja sarja oli tunnettu monista siinä näyttelevistä elokuvatähdistä. Ennen viimeisen parin vuoden aikaista muuttoaaltoa pelkkien elokuvien tekemisestä myös suoratoistopalveluiden kanssa flirttailemiseen elokuvatähdet eivät paljoa pienemmmän ruudun puolella viihtyneet, varsinkaan kansallisten kanavien sarjoissa. Suurin vetovoima näille tähdille varmastikin oli yksi sarjan ohjaajista ja vastaavista tuottajista: M. Night Shyamalan.

Mm. elokuvista Kylä ja Kuudes aisti tunnettu ohjaaja-käsikirjoittaja Shyamalan ei ole jäänyt lepäämään laakereilleen ensimmäisen sarjansa loputtua, vaan hänellä on jo kehitteillä uusi psykologinen trilleri suoratoistomarkkinoille kovaa vauhtia rynnistävälle Applelle.

Uudesta projektista ei ole vielä paljoa tiedossa, mutta ensimmäisellä kaudella on kymmenen jaksoa.

 

Lähde: TVLine, TVLine.

Lisää luettavaa