Will Smith väitetysti yllätettiin seksistä miesnäyttelijän kanssa – oikeusjuttu vireillä

Jada Pinkett Smithin mukaan taustalla saattaa olla kirjaprojektista kehkeytynyt kosto.

17.11.2023 14:46

Näyttelijä Will Smith ja hänen vaimonsa, näyttelijä Jada Pinkett Smith ovat olleet viime vuosina julkisuudessa suhteensa vuoksi. On esimerkiksi tiedossa, että Pinkett Smithillä oli vuosia kestänyt avioliiton ulkopuolinen suhde poikansa ystävän kanssa.

Viime kuussa Pinkett Smith puolestaan paljasti, että hän ja Smith ovat asuneet erillään vuodesta 2016 lähtien – siitä huolimatta, että he ovat edelleen naimisissa.

Kohut parin ympärillä eivät vaikuta laantuvan. Brother Bilaal oli haastattelussa Unwine with Tasha K -podcastissa, jossa kuultiin lennokkaita väitteitä. Bilaal kertoi haastattelussa olevansa Will Smithin entinen avustaja ja ystävä, ja Bilaalilla oli tarina kerrottavanaan.

Bilaalin mukaan hän oli kävellyt pukuhuoneeseen, ja nähnyt Will Smithin harrastamassa seksiä näyttelijä Duane Martinin kanssa.

– Avasin Duanen pukuhuoneen oven, ja näin Duanen harrastavan anaaliseksiä Willin kanssa, Bilaal väitti.

– Will oli kumartuneena siellä olevan sohvan päälle Duanen seisoessa hänen takanaan ”tappaen” ja ”murhaten” häntä. Se oli murhaa, Bilaal kuvaili.

Duane Martin ja Will Smith Midnight Grammy Brunch -tilaisuudessa Hollywoodissa vuonna 2014. AOP

Smithin edustaja otti nopeasti yhteyttä TMZ-julkaisuun kiistäen väitteen.

– Tämä tarina on täysin keksitty. Väite on yksiselitteisesti valhetta, edustaja tiedotti.

Smith ja Martin tuntevat toisensa jo ainakin 90-luvun alusta saakka. Martin oli mukana kahdessa jaksossa Smithin menestyssarjassa Bel-Airin prinssi, ja 2000-luvun alussa hän näytteli Smithin tuottamassa komediasarjassa All of Us. Duane Martin tiedetään myös elokuvista Perskooppi pystyyn (1996), Scream 2 (1997) ja Above the Rim (1994).

Näyttelijöiden ystävyys on tiettävästi säilynyt, sillä Martin osallistui Smithin Oscar-palkitun elokuvan King Richardin ensi-iltaan vuonna 2021.

Tapaus on etenemässä seuraavaan vaiheeseen, sillä Will Smith ja hänen vaimonsa Jada Pinkett Smith saattavat viedä asian oikeuteen. Pinkett Smith kommentoi asiaa The Breakfast Club -radio-ohjelman haastattelussa.

– On eri asia sanoa mielipiteensä jostakin henkilöstä kuin keksiä halpamaisia, ilkeämielisiä tarinoita, Pinkett Smith sanoi lisäten syytösten olevan ”naurettavia”.

Pinkett Smith uskoo Bilaalin väitteiden olevan kosto Will Smithin kirjaprojektin vuoksi, josta Bilaal ei välttämättä saanut Pinkett Smithin mukaan riittävää palkkiota.

– Tällä henkilöllä on käsitys, että hän teki jonkinlaista liiketoimintaa Willin kirjan ympärillä, ja että hän käytti rahaa tai jotain sellaista – ja että hän tarvitsi korvauksen, hän kertoi.

– Joten hän yritti jo kiristää rahaa, Pinkett Smith väitti.

– Will oli valmis antamaan hänelle tietyn summan, mutta hän ei ottanut sitä. Joten koko tämä tilanne perustuu siihen, Pinkett Smith jatkoi.

– Kuten sanoin, olemme aikeissa ryhtyä oikeustoimiin, näyttelijä vielä lisäsi.

Duane Martin ei ole vielä kommentoinut Bilaalin väitteitä.

Will Smith ja Jada Pinkett Smith saattavat muuttaa takaisin yhteen

Today-ohjelman haastattelussa aiemmin tässä kuussa Pinkett Smith kertoi hänen ja Will Smithin tekevän ”kovasti töitä” sen eteen, että he mahdollisesti asuisivat jälleen saman katon alla.

– Teemme kovasti töitä saadaksemme suhteemme entiselleen, jälleen elämänkumppanuudeksi, Pinkett Smith sanoi.

Näyttelijä vastasi ”kyllä”, kysymykseen siitä, voisiko hän asua jälleen yhdessä Will Smithin kanssa.

– Olimme vuoden 2016 koittaessa luultavasti vain uupuneita yrittämisestä. Olimme varmaankin molemmat tavallaan vain yhä jumissa kuvitelmissamme siitä, millainen toisen ihmisen pitäisi olla, Pinkett Smith jatkoi.

Will Smithin viimeisin elokuva on orjuuden aikakaudelle sijoittuva tarina Emancipation (2022), ja Smithillä on meneillään useita tulevia projekteja kuten elokuvat Hancock 2 ja Bad Boys 4. Hän voitti Oscar-palkinnon elokuvasta King Richard: Williamsien tarina (2021).

Lue myös: Tietovisa: Kaikki tunnistavat kuvien näyttelijät! Mutta muistatko nimet? Testaa! – Episodi.fi

Lähde: TMZ, BuzzFeed, News.com.au, NME

Lisää luettavaa