Will Smithillä oli selkeä syy kieltäytyä Quentin Tarantinon elokuvasta

Will Smith on tuoreessa The Hollywood Reporterin haastattelussa kertonut, miksi ei suostunut näyttelemään Quentin Tarantinon Django Unchained -elokuvassa.

Smith oli pitkään Tarantinon ykkösvaihtoehto rooliin, mutta näyttelijä kieltäytyi pitkien keskusteluiden jälkeen, sillä ei uskonut väkivallan voivan voittaa.

”Me puhuimme, me tapasimme, me istuimme tunteja ja tunteja sen tiimoilta. Halusin tehdä sen elokuvan niin paljon, mutta sen olisi pitänyt olla rakkaustarina, ei kostotarina. En usko väkivaltaan reaktiona väkivaltaan. Emme voi reagoida Pariisin tapahtumiin haluamalla pistää jonkun paskaksi. Väkivalta synnyttää väkivaltaa. Joten en vain voinut ymmärtää sitä, että väkivalta oli ratkaisu. Rakkauden olisi pitänyt olla ratkaisu” Smith selittää.

Tarantino pohti Djangon rooliin myös Idris Elbaa, Chris Tuckeria, Terrence Howardia, Michael K. Williamsia ja Tyresea ennen kuin päätyi Jamie Foxxiin.

Will Smith nähdään pian David Ayerin Suicide Squad -elokuvassa. Jäämme toivomaan, että rakkaus on ratkaisu sarjakuvapahisten ongelmiin.

(Episodi/ML)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut