Wonder Woman -näyttelijä kertoo, mikä sankarissa oli pielessä Batman v Superman -elokuvassa

DC:n elokuvauniversumi on ollut myllerryksessä Batman v Supermanin ja Suicide Squadin jälkeen.

Zack Snyderin Batman v Superman: Dawn of Justice -elokuvan oli määrä rakentaa pohja tuleville DC-universumin elokuville, mutta näyttäisi siltä, että tulevat sankaritarinat haluavat synkkyyden ja epätoivon sijaan antaa katsojalle enemmän iloittavaa.

Ihmiskunnan hylännyt Wonder Woman on yksi hahmoista, jonka sittemmin tehty sooloelokuva esitteli sankarin aivan eri valossa – toiveikkaana ja täynnä uskoa ihmisiin. Näyttelijä Gal Gadot kertookin nyt, ettei Snyderin näkemys hahmosta tuntunut oikealta.

”Kukaan meistä ei oikeastaan tiennyt Wonder Womanin taustatarinaa. Ja kun sooloelokuva päätettiin tehdä ja aloimme etsiä hahmon sisintä, ymmärsimme, ettei Wonder Woman ikinä luovuttaisi ihmiskunnan suhteen”, Gadot sanoo.

”Hän lähti saareltaan, koska halusi tehdä ihmisten elämästä parempaa ja turvallisempaa – he ovat hänen kutsumuksensa… Mutta joskus luovan prosessin aikana teet jotain, joka ei välttämättä olekaan oikea ratkaisu, mutta toisaalta voit aina korjata ja muuttaa sitä. Niinpä Wonder Woman tulee aina taistelemaan ihmiskunnan puolesta”, näyttelijä selittää.

Wonder Woman nähdään seuraavaksi Justice League -elokuvassa, joka saa ensi-iltansa marraskuussa.

Lähde: Comic Book

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut