X-Men ohjaajan lakimies torppaa raiskausepäilyt todisteilla – syytteissä asiavirheitä ja epäjohdonmukaisuuksia

22.4.2014 16:20

X-Men -elokuvistaan tunnettu Bryan Singer on joutunut viime päivinä median ryöpyteltäväksi.

31-vuotias Michael Egan syyttää ohjaajaa seksuaalisesta hyväksikäytöstä, joka tapahtui 15 vuotta aiemmin Eganin ollessa 17-vuotias. Singerin lakimiehet ovat jo aiemmin kiistäneet syytökset perättöminä, mutta nyt juttua hoitava Hollywood-veteraanilakimies Marty Singer on päättänyt kyseenalaistaa viime viikolla nostetussa syytteessä esitetyt tapahtumat yksityiskohtia myöten.

Yksi kiinnostavimmista virheistä koskee rikoksen tapahtumapaikkaa. Syytteen mukaan Bryan Singer hyväksikäytti Egania Havaijilla. Marty Singerin mukaan puolustuksella on kuitenkin todisteet, jotka osoittavat, ettei Singer ollut Havaijilla kun epäilty rikos tapahtui.

Lakimies nosti myös esiin sen, että neljätoista vuotta sitten Egan nosti vastaavat syytteet useita henkilöitä ja yksittäistä yritystä vastaan. Tuolloin Egan ei kuitenkaan viitannut Havaijin tapahtumiin millään tavalla.

Marty Singer epäili myös Eganin asiaa hoitavien lakimiesten vilpittömyyttä. Hänen mielestään Eganin asianajaja Jeff Herman on ryhtynyt näin ongelmalliseen suuren profiilin oikeusjuttuun vain mainostaakseen lakifirmaansa.

Lähde: The Wrap

(Episodi/JA)

Lisää luettavaa