X-Men-ohjaajan raiskaussyytökset päätyvät elokuvaan

19.4.2014 13:15

Aiemmin tällä viikolla Hollywoodissa kuohui, kun 31-vuotias Michael Egan nosti syytteen X-Men: Days of Future Past -ohjaajaa, Bryan Singeriä vastaan, syyttäen tätä hyväksikäytöstä ja uhkailusta. Väitetyt rikokset tapahtuivat Eganin mukaan vuonna 1999 tämän ollessa 17-vuotias. Singerin asianajajat kielsivät välittömästi syytökset, mutta nyt juttuun on tullut uusi käänne.

Muun muassa Deliver us From Evil ja West Memphis Three -dokumenttielokuvat ohjannut Amy Berg on Daily Mailin mukaan kiinnostunut tapauksesta ja ottanut sen osaksi parhaillaan työn alla olevaan dokumenttielokuvaansa, joka käsittelee hyväksikäyttötapauksia Hollywoodissa. Lehden mukaan joku Eganin lähipiiristä on kertonut elokuvantekijöiden lähestyneen häntä materiaalin, kuten videoiden ja kuvien toivossa. Tekijät ilmoittivat ottaneensa yhteyttä useisiin lapsena Hollywoodissa hyväksikäytettyihin, jotka nyt aikuisena ovat valmiita kertomaan asiasta.

Berg on myöntänyt työskentevänsä aiheen parissa, mutta ei suostu kommentoimaan tapausta enempää. Bryan Singerin asianajajat eivät myöskään ole kommentoineet uusinta käännettä, mutta ohjaaja on perunut osallistumisensa WonderConissa ja Creativity Conferencessa syytösten takia.

(Episodi/ML)

Lisää luettavaa