Yksi Game of Thronesin omalaatuisimmista hahmoista – käyttäytyy samalla lailla kameran ulkopuolella

Kuvaustauot mahtavat olla hauskoja.

Game of Thronesin Tormund on varsin muikea persoona. Hän on kehunut muun muassa harrastaneensa seksiä karhun kanssa. Lisäksi hän on iskenyt silmänsä Brienneen ja haluaisi tehdä tämän kanssa valtavia lapsia.

Briennen näyttelijä Gwendoline Christie kertoi nyt, että Tormundin näyttelijä Kristofer Hivju käyttäytyy samallalailla kameran lopettaessa kuvaamisen.

– Hän tuntee vetoa minuun. Hän tykkää esittää hahmoaan jopa kuvaustauoilla. Meillä on taukoihin tarkoitettu pimeä teltta, jossa on kaasupoltin. Hän saattaa alkaa järsimään leipää, jauhaen villisti katsoen samalla minuun. Itse asiassa kuin hän rakastelisi sitä leipää samalla mulkoillen. Silmät kuin laserit, Gwendoline kuvaili.

– Käsikirjoituksessa lukee: ”Tormund katsoo Brienneä.” En odottanut sitä voimaa, sitä intensiivistä seksuaalista intentiota, joka pursusi hänen silmistään ja hukutti minut, Christie jatkoi.

– Minusta tuntuu, että se vuotaa ruudunkin läpi.

Briennellä saattaa olla kuitenkin muuta mielessään kuin Tormund. Lue täältä: Game of Thrones -näyttelijältä vihje ensi kauden mahdollisesta yllätysromanssista.

Lähde: Lad Bible

Aiheeseen liittyvät jutut