Näyttelijälle sanottiin, ettei tulisi saamaan koskaan töitä – nyt Game of Thronesin suosikkihahmoja

Tähti on saanut Game of Thronesista itseluottamusta.

38-vuotias näyttelijä Gwendoline Christie on laittanut menestyksellään jauhot entisten epäilijöiden suuhun. Hän näyttelee paitsi Game of Thrones -sarjassa, niin hänellä on rooli myös Star Wars -universumissa.

– Suoritin loistavan näyttelijäkoulun, mutta minun annettiin ymmärtää, etten todennäköisesti koskaan työskentelisi, koska en näytä samalta kuin monet muut näyttelijät. Sanoin agentilleni, että rakastaisin näytellä elokuvissa ja tv-sarjoissa, hän sanoi: ”No, onnea yritykselle.”

Tähti paljasti Game of Thrones -roolinsa myös pakottaneen hänet kohtaamaan oman epävarmuutensa.

– Muistan kun hiukseni leikattiin, haarniskan, mudan… Se muutti täysin ulkonäköni. Tiesin, että minun pitäisi päästä yli tietyistä epämukavuusalueellani olevista asioista, kuten androgyynisyydestäni, pituudestani, fyysisestä voimastani, ulkopuolisuuden tunteestani ja siitä, että minua kutsuttiin ulkopuoliseksi. Olen saanut roolista selvästi lisää itseluottamusta.

Christie rakastaa vahvojen naisten esittämistä. Hän ei olekaan koskaan ymmärtänyt, miksi hänen mielestään naiset kuvataan kakkosviulun soittajina miehiin nähden.

– Jopa kun olin aivan nuori, en ymmärtänyt miksi naisilla oli kaikki tylsät roolit. En ymmärtänyt miksi naisten piti olla alistuvia. He myös näyttivät olevan samasta puusta veistettyjä – he olivat usein kauniita, mutta itse en nähnyt eroa neitsyen, vaimon, äidin tai seksiobjektin välillä.

Lähde: Female First

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut