Ylistetty kauhusarja lisättiin Netflixiin! Kehutun Stephen King -leffan tehneen miehen kummitustarinan voi katsoa kokonaisuudessaan

Kymmenen jaksoa odottaa katsomista.

The Haunting of Hill House -kauhusarjan ensimmäinen tuotantokausi on lisätty Netflixin valikoimaan.

Netflixin alkuperäissarja perustuu Shirley Jacksonin vuonna 1959 ilmestyneeseen romaaniin, josta on tehty kaksi The Haunting -nimistä filmatisointia vuosina 1963 ja 1999. Sarjassa seurataan rikkonaista perhettä, joka asui kummitustalossa. Perhe joutuu kohtamaan karmivat muistonsa entisestä kodistaan ja tapahtumat, jotka ajoivat heidät pois talostaan.

Kymmenenosainen The Haunting of Hill House on saanut kriitikoilta ylistystä. Rotten Tomatoes -sivuston kriitikoiden keräämistä arvioista jopa 85 prosenttia on myönteisiä. GQ-lehden Tom Philipin mielestä kyseessä on ”ensimmäinen mahtava tv:n kauhusarja” ja ”v*tun fantastinen” ohjelma.

Sarjan on luonut ja ohjannut Mike Flanagan, joka teki Netflixille myös kehutun Stephen King -elokuvan Julma leikki. Flanaganin ohjaamat kauhuelokuvat Before I Wake ja Shhh ovat myös yksinoikeudella Netflixin valikoimassa.

Pääosissa nähdään Michiel Huisman, Carla Gugino, Timothy Hutton, Henry Thomas, Elizabeth Reaser, Oliver Jackson-Cohen, Kate Siegel, Victoria Pedrett ja Lulu Wilson.

Lähteet: Flixable, Rotten Tomatoes, Business Insider