Yöllä tv:ssä: Huijarinainen ottaa kohteekseen väärän sällin – Margot Robbien äksy kommentti koe-esiintymisessä takasi ehkä roolin leffassa

IMDb-arvosana on 6,6.

12.3.2024 16:38

Yöllä esitetään televisiosta rikoselokuva Focus (2015).

Jess Berrett on huijari, joka ottaa kohteekseen vielä kokeneemman huijarin Nicky Spurgeonin, joka ei erehdy naisen kepulikonsteihin. Hän huomaa kuitenkin naisen huijarin lahjat, ja välit käyvät myös läheiseksi. Liian läheiset välit kuitenkin pelottavat Nickyä, ja he tapaavat seuraavan kerran vasta vuosien päästä. Nyt Jess alkaa ollakin taidoiltaan jo eri kaliiberia.

Focus (2015).

Näyttelijöinä nähdään Will Smith, Gerald McRaney, Margot Robbie, Adrian Martinez sekä Rodrigo Santoro. Ohjaajina toimivat John Requa ja Glenn Ficarra.

Robbielle tuli kiire hänen lomaillessaan Kroatiassa saarella. Hänelle soitettiin, että hänet halutaan koe-esiintymiseen, mutta aikataulu oli hyvin tiukka. Robbie joutui lähtemään hotellistaan 20 minuutissa ja ottamaan katamaraanin saarelta pois. Tämän jälkeen hän matkasi bussilla lentokentälle, odotti siellä kuusi tuntia, lensi Ranskaan ja sieltä kuudessa tunnissa New Yorkiin. Perillä hän huomasi matkatavaroidensa olevan hukassa.

Hän ehti kuitenkin ajoissa koe-esiintymiseen, sen sijaan Will Smith oli myöhässä – ja hän perusteli myöhästymistään sillä, että oli tulossa Queensista. Robbie kuittasi tähdelle: ”Ai niinkö? Minä tulin juuri kroatialaiselta saarelta ja olen ajoissa.” Robbie itse uskoo, että tokaisu ratkaisi roolin hänelle.

Elokuva on myös Viaplayssa. Alla traileri.

Tulevat lähetykset:

  • Ke 13.03.2024 klo 00.00, TV5
  • Su 17.03.2024 klo 17.55, Frii

Lue myös: Daisy Ridley sanoi roolitarjousten kuivuneen Star Wars -pestin jälkeen – uusi leffa kertoo uransa perheensä vuoksi uhranneesta naisesta – Episodi.fi

Lähde: IMDb

Lisää luettavaa