Yöllä tv:ssä: Huippuluokan scifitoiminta vuodelta 1990 – näyttelijä viilsi kuvauksissa ranteensa auki!

IMDb-arvosana on 7,5.

17.3.2023 15:58

Yöllä tulee televisiosta scifielokuva Total Recall – unohda tai kuole (1990).

Maapallo on käynyt läpi kolmannen maailmansodan, ja Marsista on tullut siirtokunta, josta kuullaan jatkuvasti huolestuttavia uutisia. Maapallon pinnalla rakennustyöläinen Douglas Quaid uneksii elämästä toisella planeetalla. Hän ottaa itselleen muistisiirrännäiseen kokeakseen Marsin, mutta se menee katastrofaalisella tavalla pieleen.

Ohjaaja Paul Verhoeven sanoi aikoinaan palkanneensa Sharon Stonen Basic Instinct -elokuvaan Total Recall -roolinsa ansiosta, koska hän pystyi muuntautumaan herttaisesta ihmisestä pirulliseksi silmänräpäyksessä. Verhoeven väitti tähden olevan samanlainen myös todellisessa elämässä.

Sharon Stone illan elokuvassa.

Arskasta puolestaan löytyy kerrottavaksi ikävä tapaus elokuvan kuvauksista. Hänelle kävi kurjasti kuvattaessa kohtausta, jossa junan ikkuna saa kyytiä.

– Juoksin junan perässä ja löin ikkunan hajalle aseella, mutta he eivät räjäyttäneet ikkunaa ajoissa, joten ranteeseeni tuli syvä viiltohaava, Schwarzenegger kertoi Yahoolle vuonna 2020.

– Minut piti tikata lounastauolla, joka oli keskellä yötä yökuvausten vuoksi, Schwarzenegger jatkoi.

Ongelmaksi muodostui, miten ranteen paikkaus peitetään kuvasta.

– Kun minut oli tikattu ja muuta, piilotimme siteet ja vedimme takin (hihan) aivan eteen, ja kiinnitimme sen teipeillä siteiden piilottamiseksi. Sitten keksimme syöksyä ikkunan läpi. Joten niin me teimme, löin sitä ja hyppäsin sisään, Schwarzenegger jatkoi.

Elokuva on myös Prime Videossa ja Ruutu Plussassa. Alla traileri.

Tulevat lähetykset:

  • La 18.03.2023 klo 00.15, Kutonen

Lue myös: Schwarzenegger jakoi kulissien takaisen kuvan Terminator 2 -elokuvasta – mutta mitä ihmettä Arska oikein lukee??? – Episodi.fi

Lähde: IMDb, Yahoo

Aiheeseen liittyviä elokuvia

Lisää luettavaa