Schwarzenegger jakoi kulissien takaisen kuvan Terminator 2 -elokuvasta – mutta mitä ihmettä Arska oikein lukee???

Tulevalla tyttärellä ehkä vaikutusta asiaan.

31.8.2022 12:33

29. elokuuta vietettiin jälleen tuomiopäivää, ja Arnold Schwarzeneggerkin reagoi juhlaan. Päivämäärä on peräisin Terminator 2 – Tuomion päivä (1991) -elokuvasta, jossa tuomiopäivän mainittiin koittavan 29. elokuuta 1997. Tuona päivänä vaarallinen tekoäly Skynet alkaa valloittamaan maailmaa.

Tänä vuonna tulee kuluneeksi 25 vuotta Terminator-saagan ilmoittamasta tuomiopäivästä ja 31 vuotta siitä, kun Terminator 2 – Tuomion päivä julkaistiin teattereissa. Arnold Schwarzenegger muisti ​​tuomiopäivää tänä vuonna jakamalla alla olevan kuvan Twitter-tilillään.

Arskaa maskeerataan kuvassa, ja samalla hän vaikuttaa keskittyvän jonkinlaisen vauva-aiheisen lehden lukemiseen. Jotain mielenkiintoista siellä täytyy olla, sillä lehti kiinnostaa kahta muutakin henkilöä.

Joko lehti oli ainut saatavilla oleva viihdyke tuona hetkenä, tai sitten hänen tyttärensä Christina Schwarzeneggerin tuleva syntymä 23. heinäkuuta 1991 vaikutti asiaan.

Ehkä Schwarzenegger käytti tauon hyödykseen, ja etsi vinkkejä vanhemmuuteen.

Terminator-elokuvasarjalla ei mene tällä hetkellä kovin hyvin, sillä leffa toisensa jälkeen on ollut pettymys katsojille. Netflixille on kuitenkin kehitteillä Terminator-animaatiosarja, jossa kenties kuullaan Schwarzeneggerin ääntä.

Näyttelijän tuleviin projekteihin kuuluu myös vakoilusarja Netflixille sekä työskentely Danny DeViton ja Tracy Morganin kanssa Identtiset kaksoset -elokuvan jatko-osassa Tripletsissä.

Lue myös: Noomi Rapace riisuu alasti ja sekstailee scifi-leffassa – lisättiin Prime Videoon – Episodi.fi

Lähde: Cinemablend

Lisää luettavaa