Yöllä tv:ssä: Kelvossa agenttileffassa nähdään vaikea taikatemppu – tähti teki sen itse

IMDb-arvosana on 7,2.

16.2.2024 11:00

Yön tv-viihteessä on vuoden 2015 agenttiseikkailu Koodinimi U.N.C.L.E. Elokuva perustuu 60-luvulla tehtyyn The Man from U.N.C.L.E. -kulttisarjaan.

Mystinen rikollisjärjestö on ydinasejuonen takana. Heidät on pysäytettävä, ja tehtävän saa kontolleen CIA-agentti Napoleon Solo ja KGB-agentti Illya Kuryakin. Tapahtumat sijoittuvat 1960-luvun alkuun.

Leffassa näyttelevät muun muassa Henry Cavill, Armie Hammer, Hugh Grant ja Alicia Vikander. Ohjaajana toimii The Gentlemen (2019) -elokuvan ohjannut Guy Ritchie.

Koodinimi U.N.C.L.E. (2015).

Episodin arviossa elokuva sai kaksi tähteä:

Koodinimi U.N.C.L.E. yrittää myös olla jonkinlainen buddy-komedia, mutta Cavillin ja Hammerin keskinäinen nokittelu ei kanna pitkälle, sillä kemia heidän välillään tuntuu kovin keinotekoiselta.”

Rotten Tomatoesin kriitikkomittari näyttää lukua 68 ja yleisömittari lukua 73. Elokuva saattaakin miellyttää osaa katsojista.

Leffassa nähdään Cavillin hahmon tekemä temppu, jossa hän vetää pöytäliinan lasien ja lautasten alta. Se ei ole visuaalinen tehoste, vaan hän opetteli tempun ammattilaisen opastamana.

Koodinimi U.N.C.L.E. on myös HBO Maxissa ja Viaplayssa. Alla traileri.

Tulevat lähetykset:

  • La 17.02.2024 klo 00.05, Kutonen

Lue myös: Muistatko Terminator 3 -leffan Kristanna Lokenin? Tältä 44 vuotta täyttänyt kaunotar näyttää nyt – Episodi.fi

Lähde: IMDb

Lisää luettavaa