Yöllä tv:ssä: Laatuelokuvassa ryöstetään pankki – alkuperäinen leikkaus kesti peräti 4 tuntia

IMDb-arvosana on 7,5.

21.3.2024 06:00

Yön tv-valikoimasta löytyy rikosleffa The Town (2010).

Boston on kuuluisa pesäpallosta ja irlantilaisperäisestä kulttuurista. Lisäksi se on kuuluisa pankkiryöstöistä, joita on ainakin aiemmin tehty vuosittain peräti 300. Bostonissa on myös erikoisuus – kaupunginosa Charlestown, jossa asuu suurin osa kaupungin ammattirikollisista.

Ohjauksesta vastaa Ben Affleck, ja hän myös näyttelee elokuvassa. Lisäksi näyttelijöinä Jeremy Renner, Blake Lively, Rebecca Hall ja Jon Hamm.

The Town (2010).

Elokuvan alkuperäinen versio kesti peräti neljä tuntia, mutta Affleck tajusi, ettei niin pitkä elokuva kiinnostaisi suurta yleisöä. Hän leikkasi sen jälkeen leffan pituudeksi 2 tuntia 50 minuuttia. Studio ja tuottajat rakastivat tätä versiota, mutta elokuvasta piti saada vieläkin lyhempi. Lopullisesta versiosta tuli 2 tuntia 8 minuuttia pitkä.

Mainittakoon vielä, että Affleck kehui Jeremy Rennerin roolisuoritusta. Affleck muun muassa totesi vitsailevasti, että jos kohtauksessa olisi ollut huono otos tai näyttelysuoritus jonkun muun taholta, editoinnissa saattoi helposti siirtää kuvan Renneriin katsomassa lautasliinaa, jotta kohtaus toimisi. Renner sai Oscar-ehdokkuuden roolistaan. Alla traileri.

Tulevat lähetykset:

  • Pe 22.03.2024 klo 01.10, TV5
  • Pe 22.03.2024 klo 23.15, Kutonen

Lue myös: Matt Damon kommentoi Bourne-leffasarjan tulevaa kuudennetta osaa – laatuohjaaja puikoissa – Episodi.fi

Lähde: IMDb

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia