Yön tv-viihteessä on epäonnistunut toimintaelokuva – ”kuin sellaisten ihmisten tekemä trilleri, jotka eivät ole koskaan nähneet trilleriä”

IMDb-arvosana on 4,1.

11.2.2024 11:00

Yön tv-tarjonnassa on  elokuva Survive the Night (2020). Se kuvattiin kymmenessä päivässä Columbuksessa, ja katsojia vetäväksi nimeksi on palkattu Bruce Willis. Elokuva on osa Willisin tusinaleffoja, joita hän teki ennen eläköitymistään sairautensa vuoksi.

Kaksi rikollista, Jamie ja Matthias, ovat mukana pieleen menneessä ryöstöyrityksessä. Jamie tekee epätoivoisen teon, ja ottaa panttivankeja. Haastajikseen he saavat lääkäri Richin ja hänen kovanaamaisänsä, entisen sheriffin Frankin.

Rotten Tomatoesin kriitikkomittari näyttää lukua 13 ja yleisömittari lukua 53. Elokuvataiteen juhlaa ei siis voi leffalta odottaa.

Kriitikko Richard Crouce antoi elokuvalle yhden tähden, ja kirjoitti CTV Newsissä seuraavasti:

”Se on kuin sellaisten ihmisten tekemä trilleri, jotka eivät ole koskaan nähneet trilleriä, ja jotka perustivat sen siihen, mitä heidän ystävänsä kertoivat heille Panic Roomista ja Funny Gamesista.”

Alla traileri.

Tulevat lähetykset:

  • Su 11.02.2024 klo 23.40, MTV Sub

Lue myös: Bruce Willisin vaimo esitti vetoomuksen paparazzeille – pyysi myös vaikeuksiinsa vinkkejä omaishoitajilta – Episodi.fi

Lähde: IMDb, CTV News

Lisää luettavaa