Bruce Willisin vaimo esitti vetoomuksen paparazzeille – pyysi myös vaikeuksiinsa vinkkejä omaishoitajilta

”Tämä on valokuvaajille ja videoihmisille.”

6.3.2023 17:09

Hollywood-tähti Bruce Willis jäi eläkkeelle näyttelemisestä, mutta työ seuraa häntä edelleen paparazzien muodossa. Willis luopui työelämästä, sillä hänellä diagnosoitiin afasia vuoden 2022 maaliskuussa, ja tämän vuoden helmikuussa tiedotettiin sairauden edenneen ja diagnoosin tarkentuneen dementiaksi.

Hänen vaimonsa Emma Heming on nyt vedonnut paparazzeihin, että he antaisivat Willisille tilaa ja lopettaisivat huutelemisen hänelle. Hän teki vetoomuksen Instagramissa.

– Tämä on valokuvaajille ja videoihmisille, jotka yrittävät saada yksinoikeuskuvia aviomiehestäni hänen ollessa ulkona. Antakaa tilaa. Tiedän, että tämä on työtänne, mutta ehkä voisitte pitää etäisyyden, Emma Heming sanoi.

Heming oli huolissaan myös huutelemisesta.

– Videoihmisille, pyydän ettette huutelisi miehelleni kysellen mitä hän tekee tai muuta tällaista. ”Woohoot” ja ”jippikaijeet”… älkää tehkö sitä. Ok?

–  Anna hänelle tilaa. Anna perheellemme tai kenelle tahansa, joka on hänen kanssaan, mahdollisuus viedä hänet turvallisesti paikasta A paikkaan B.

Heming pyysi Instagram-julkaisunsa tekstiosuudessa myös vinkkejä omaishoitajilta ja dementian hoidon asiantuntijoilta. Häntä kiinnosti, miten läheinen on turvallista viedä ulkomaailmaan. Alla Emma Hemingin Instagram-video.

Lue myös: Seksikkäistä rooleista tunnettu Jessica Biel täytti 41 – tältä hän näyttää nykyään – Episodi.fi

Lähde: NME

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia