Zombieland-sarja vauhdissa – näyttelijöitä valittu

The Walking Dead -sarjan faneille on luvassa lisää zombihyvää, jos ja kun Zombieland-sarja käynnistyy. Sarjan pilottia varten on nyt pestattu kaksi pääosanäyttelijää.

Samannimiseen vuoden 2009 komediaelokuvaan perustuvassa sarjassa jatketaan elokuvasta tutun pääosanelikon seikkailuja zombien hallitsemassa maailmassa.

Nörttimäisen, tarkalla suunnittelulla ja tilannepähkäilyllä zombihampaita välttelevän Columbuksen roolin ottaa sarjassa haltuunsa Tyler Ross. Elokuvassa Columbusta esitti Jesse Eisenberg.

Pääosaryhmän hauiksen, elokuvassa Woody Harrelsonin näyttelemän Tallahasseen ja poikia kiusaavan Wichita-tytön (elokuvassa Emma Stone) rooleja ei ole vielä täytetty, mutta Wichitan pikkusisko Little Rockin roolissa nähdään Izabela Vidovic, joka perii roolin Abigail Bresliniltä.

Sarjan pilotin ovat käsikirjoittaneet elokuvastakin vastanneet Rhett Reese ja Paul Wernick, joten ainakin tarina on tutuissa käsissä ja suuntaamassa alkuperäistekijöiden haluamaan suuntaan. Mikä huvittavinta, Zombieland-elokuva oli aikoinaan tarkoitettu tv-sarjan pilotiksi, mutta sarjan kytiessä lähtötelineissä, muutettiin käsikirjoitus elokuvamuotoon.

Elokuvan jälkeen tv-sarjaa kaulittiin uudestaan henkiin vuonna 2011, mutta sekä sarja että elokuvan jatko-osa olivat olleet jäissä jo tovin, kunnes aiemmin verkkokauppana tunnettu Amazon kiinnostui sarjasta oman nettivideopalvelunsa sisällöksi – samaan tapaan kuin helmikuussa julkaistu House of Cards -sarja on videopalvelu Netflixin omaa tuotantoa.

Zombieland on ajankohtainen toisellakin tapaa, sillä Zombielandin ohjanneen Ruben Fleischerin uusin elokuva, Gangsterisota saa Suomen ensi-iltansa 1. maaliskuuta.

Kuva Zombieland-elokuvasta.

Lähde: Deadline

(Episodi/JS)

Aiheeseen liittyvät jutut