Intialaiset supertähdet tekevät elokuvaa Helsingissä ja Kilpisjärvellä

25.6.2014 09:46

Snapper Films Oy toimii parhaillaan Suomessa kuvattavan Bollywood-elokuvan suomalaisena tuotantoyhtiönä. R. Balkin ohjaama Shamitabh on ensimmäinen osittain Suomessa kuvattava Bollywood-elokuva. Elokuvaa kuvataan parhaillaan Helsingissä ja Kilpisjärvellä.

Elokuvan pääosassa on intialainen näyttelijä-laulaja Dhanush, joka vuonna 2011 palkittiin parhaan miespääosan National Film Awards -palkinnolla elokuvasta Aadukalam. Shamitabh-elokuvassa näyttelee myös Bollywood-supertähti Amitabh Bachchan.

Elokuvan tekemisessä on mukana myös paljon suomalaisia tekijöitä, kuten Hella W:n ja Betoniyön Jussi-palkittu kuvaaja Peter Flinckenberg.

– On hienoa päästä työskentelemään Dhanushin kaltaisen supertähden kanssa, jonka Why This Kolaveri Di -kappaletta esimerkiksi on katsottu Youtubessa yli 90 miljoonaa kertaa. Koko juhannus meni kuvausten merkeissä, mutta se oli pieni hinta siihen nähden, että pääsee tekemään Bollywood-tanssikohtausta Lapin tuntureille, kertoo Snapper Filmsin Juha Wuolijoki.

Snapper Films on Wuolijoen elokuvatuotanto- ja levitysyhtiö, joka tunnetaan muun muassa elokuvista Ella ja kaverit, Hella W ja Joulutarina.

Kuvassa Dhanush elokuvassa Raanjhanaa.

(Episodi/JH)

Lisää luettavaa