John Wick ei isoksi rymistelyksi muutu – tätä on lupa odottaa kolmannelta osalta

Isompi ei ole aina parempi, kertoo elokuvien ohjaaja.

25.5.2017 13:00

Kaksi John Wick -elokuvaa ohjannut Chad Stahelski on Colliderin haastattelussa kertonut elokuvasarjan jatkavan tutulla mallillaan – budjetista huolimatta.

Stahelskin mukaan kolmannen osan käsikirjoitus on parhaillaan työn alla, ja kuvausten toivotavaan alkavan jo vuoden lopussa tai viimeistään ensi vuoden alussa. Suosiostaan huolimatta John Wick ei kuitenkaan ole muuttumassa jättimäiseksi rymistelyksi.

”Emme halua niinkään mennä isommaksi, vaan avata katsojalle monisyistä maailmaamme”, ohjaaja selittää.

”Joten massiivisten toimintajaksojen sijaan haluaisin näyttää teille siistimpiä mutkikkaampia toimintakohtauksia… Mielestäni olisi budjettimielessä virhe tavoitella suurta ja mennä räjäyttämään joku moottoritie. Se ei ole meidän juttumme.”

Keanu Reevesin esittämän palkkamurhaajan tarina jatkaa aika pitkälti siitä, mihin edellinen jäi, joten vähäsanainen toimintasankari matkaa seuraavaksi New Yorkin kaduille tappajat perässään. Tekijöiden tavoitteena on näyttää kaupunki uudella tavalla ja paljastaa päähenkilöstä paloja, jotka katsojat voivat koota päässään.

”Toivottavasti saamme ihmiset katsomaan roskakuskeja, puhdistuspakuja ja kodittomia uudella tavalla”, Stahelski heittää.

 

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia