Tämä näyttelijä haluaisi tehdä paluun Indiana Jones -sarjaan

Toivottavasti käy toteen!

9.10.2017 15:15

Kadonneen aarteen metsästäjissä ja Indiana Jones ja viimeinen ristiretki -elokuvassa koomista Sallahia näytellyt John Rhys-Davies on ilmaissut halunsa palata rooliinsa viidennessä Indiana Jones -seikkailussa. Parhaiten Taru sormusten herrasta -trilogian Gimli-kääpiönä tunnetulle Rhys-Daviesille tarjottiin jo pientä cameo-roolia vuoden 2008 leffassa Indiana Jones ja kristallikallon valtakunta, mutta rooli oli näyttelijän mielestä niin mitättömän pieni, että hän kieltäytyi.

Vuonna 2020 ilmestyvä Indiana Jones 5 tarjoaa kuitenkin uuden mahdollisuuden Sallahin paluulle. Yahoo! Movies haastatteli näyttelijää viikonloppuna, joka kertoi oman mielipiteensä siitä, mitä Sallahille tapahtui Viimeisen ristiretken tapahtumien jälkeen.

– Pidän sellaisesta ajatuksesta, että hän olisi ollut kuin Khaled al-Asaad; ihmeellinen 80-vuotias mies, joka puolusti museotaan Palmyrassa, piilotti sen suurimmat aarteet ja kieltäytyi antamasta niitä Isisille, jonka takia hänet teloitettiin kaupungin aukiolla. Mielestäni se voisi olla Sallahin kohtalo, Rhys-Davies tuumi.

Sallahin paluu olisi varmasti hieno hetki monille Indy-faneille. Tällä hetkellä Indiana Jones 5:stä tiedetään vain, että sen ohjaa Steven Spielberg, käsikirjoittaa David Koepp ja sitä tähdittää tietty Harrison Ford. Aiemmin uutisoitiin, ettei Shia LaBeoufin näyttelemä Mutt-hahmo esiinny elokuvassa.

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia