Tulevan fantasiaspektaakkelin traileri näyttäisi huippuhyvältä, jos vain lakkaisi vilkkumasta!

13.7.2013 20:26

Jeff Bridgesin ja Julianne Mooren tähdittämästä Seventh Son -fantasiaelokuvasta on julkaistu näyttävä traileri.

Bridges on viiksiinsä mumiseva Spook, fantsumaailman asukkaita pahuuden olennoilta suojeleva vanhus, joka tarvitsee ammatilleen jatkajan. Syntyperän mukaan valikoituva oppipoika (Ben Barnes) saa jo trailerissa tuta, mitä tulevan Spookin tulee osata ja millaisia otuksia täytyy kohdata, jotta paikka todistettuna kisällinä aukeaisi. Nuoren oppipojan täytyy kohdata muun muassa hemaiseva tyttö, joka saattaa olla yksi niistä pimeyden kätyreistä, sekä vastikään vankeudestaan karannut, kaikista ikävin noita-akka (Moore).

Elokuva perustuu Joseph Delaneyn fantasiakirjasarjaan The Wardstone Chronicles.

Alla Seventh Sonin traileri, jonka maisemat ovat komeat ja fantasiaotukset ihastuttavia. Harmillisesti puolet ajasta kuluu jatkuvasti mustan kautta himmenevää ruutua katsellessa. Traileri ei siis välttämättä sovellu vilkkuherkille katsojille.

Elokuvan Suomen ensi-illasta ei ole vielä tietoa. Muualla maailmassa elokuva on aikataulutettu joko tälle syksylle tai ensi vuoden alkuun. Toivottavasti lopullinen elokuva lentää kuin lohikärmes eikä laskeudu vatsanpohja edellä kuin Grimmin veljekset (2005) tai tuoreempi Hannu ja Kerttu: Noitajahti (2013).

(Episodi/JSV)

Lisää luettavaa