Mainos: Toukokuun parhaat leffat Blockbusterissa: 9 uutuusleffaa, josta nauttia kotona

Toimintaa, draamaa ja kotimaista komediaa – tässä ovat kuukauden parhaat uutuuselokuvat, jotka voit katsoa kotona Blockbusterissa.

17.5.2023 15:21

Mainos: Blockbuster

Blockbuster on pohjoismainen elokuvapalvelu, jossa voit vuokrata tai ostaa elokuvia ja sarjoja digitaalisesti ilman sitoutumista tai kuukausimaksua. Palvelun fokuksessa ovat uusien ensi-iltaelokuvien ja ajankohtaisten elokuvateatterielokuvien lisäksi myös kotimaiset sekä pohjoismaiset elokuvat. Tässä ovat parhaat uutuusleffat, jotka voit katsoa Blockbusterissa toukokuussa. Mukavia elokuvahetkiä!

Operation Fortune: Ruse de guerre

Guy Ritchien ohjaamassa viihdyttävässä toimintakomediassa Operation Fortune: Ruse de guerre supervakooja Orson Fortunen tulee jäljittää ja pysäyttää miljardööri asevälittäjän uuden tappavan aseteknologian myynti. Vastahakoisesti hän lyöttäytyy yhteen maailman parhaiden agenttien kanssa, ja yhdessä he rekrytoivat operaatioon mukaan Hollywoodin suurimman elokuvatähden Danny Francescon auttamaan heitä salaisessa tehtävässään pelastaa maailma. Vauhdikkaan elokuvan pääosassa nähdään Jason Statham, Hugh Grant, Aubrey Plaza ja Josh Hartnett.

Katso elokuva Blockbusterissa nyt.

@ 2022 EROS STX GLOBAL CORPORATION. ALL RIGHTS RESERVED.

Creed 3

Nyrkkeilymaailmaa hallittuaan Adonis Creed on nauttinut kukoistavasta urasta ja perhe-elämästä. Nyt hän kuitenkin panee tulevaisuutensa peliin kohdatakseen ottelijan – ja entisen ystävän – jolla on kaikki voitettavana eikä mitään hävittävänä. Creed 3 on kolmas Rocky-sarjan spin-off-elokuva, jossa Michael B. Jordan nähdään mestariksi nousseena nyrkkeilijänä.

Katso elokuva Blockbusterissa nyt. 

© 2023 Metro-Goldwyn-Mayer Pictures Inc. All Rights Reserved.

Skimbagirls

Skimbagils on kotimainen komedia nelihenkisestä kaveriporukasta, joka nuoruusvuosista lähtien on tavannut eri tunturi- tai alppikohteissa. Metriäkään ei reissuilla hiihdetä, vaan keskitytään ainoastaan juhlimiseen. Naiset kohtaavat jälleen, tällä kertaa Saariselällä, kun Emma on menossa naimisiin viidettä kertaa. Elokuvan ohjauksesta vastaa Marja Pyykkö.

Katso elokuva Blockbusterissa nyt.

© 2022 Kaiho Republic. All Rights Reserved.

M3GAN

Kauhuelokuvassa M3GAN lelutehtaalla työskentelevä robotiikan insinööri saa yllättäen orvoksi jääneen veljentyttärensä huoltajuuden ja rakentaa avuksi tekoälyllä varustetun elävän omaisen, lasten parhaaksi kumppaniksi ohjelmoidun M3GAN-nuken. Kun M3GAN asettuu taloksi, käy kuitenkin pian ilmi, että päätöksellä on paljon vakavammat seuraukset kuin kukaan olisi voinut aavistaa. 

Katso elokuva Blockbusterissa nyt.

© 2023 UNIVERSAL STUDIOS. All Rights Reserved.

The Fabelmans

Steven Spielbergin ohjaama The Fabelmas perustuu Oscar-palkitun ohjaajan omaan elämään ja kertoo 1950-luvun Arizonassa asuvasta nuoresta pojasta, joka löytää rakkauden elokuvantekoon. Elokuvan pääosissa nähdään Michelle Williams, Paul Dano, Seth Rogen ja Gabriel LaBelle.

Katso elokuva Blockbusterissa 22.5.

Gabriel LaBelle as Sammy Fabelman in The Fabelmans, co-written, produced and directed by Steven Spielberg. © 2022 Storyteller Distribution Co., LLC. All Rights Reserved.

65

Sci-fi elokuvassa 65 lentäjän Mills syöksyy tuntemattomalle planeetalle ja huomaa olevansa Maa-planeetalla – 65 miljoonaa vuotta sitten. Mills ja hänen ohellaan ainoa eloonjäänyt, Koa, joutuvat tässä eeppisessä eloonjäämiskamppailussa taivaltamaan läpi vieraan maaston, joka on täynnä vaarallisia esihistoriallisia olentoja. Elokuvan pääosassa nähdään Adam Driver.

Katso elokuva Blockbusterissa 22.5.

11202092 © 2023 CTMG. All Rights Reserved.

Saapasjalkakissa: Viimeinen toivomus

Dreamworksin animaatioelokuvassa Saapasjalkakissa: Viimeinen toivomus Saapasjalkakissa joutuu toteamaan, että seikkailuelämä on tehnyt tehtävänsä: hän on käyttänyt kahdeksan yhdeksästä elämästään. Hän lähtee eeppiselle matkalle etsimään myyttistä viimeistä toivomusta palauttaa käytetyt elämät. Vauhdikas koko perheen elokuva jatkaa tarinaa elokuvasta Saapasjalkakissa.

Katso elokuva Blockbusterissa nyt.

© 2022 DreamWorks Animation LLC. All Rights Reserved.

Plane

Toimintatrillerissä Plane lentäjä Ray Torrance onnistuu laskeutumaan ukkosmyrskyssä vaikeasti vahingoittuneella lentokoneella syrjäiselle saarelle Filippiineillä. Pelastautuneet huomaavat pian olevansa sota-aluetta muistuttavassa paikassa ja joutuvat armottomien terroristien maalitauluksi. Elokuvan pääosassa nähdään Gerard Butler. 

Katso elokuva Blockbusterissa nyt.

© 2022 Lions Gate Ent. Inc. All Rights Reserved.

Missing

Jännittävä katoamistrilleri Missing kertoo teini-ikäisestä June-tytöstä, jonka äiti katoaa mystisesti lomamatkalla Kolumbiassa. Kun kansainvälinen byrokratia vaikeuttaa tutkimuksia alkaa Los Angelesissa jumissa oleva June hyödyntää viimeisintä käsiinsä saamaa teknologiaa etsiäkseen äitinsä ennen kuin on liian myöhäistä.

Katso elokuva Blockbusterissa nyt.

Storm Reid in Screen Gems MISSING © 2023 Sony Pictures Worldwide Acquisitions Inc. and TSG Entertainment II LLC. All Rights Reserved.

Blockbusterista

Blockbuster on pohjoismainen suoratoistopalvelu, jossa maksat vain siitä mitä katsot. Profiilin luomin palveluun on aina ilmaista ja sen avulla voit ostaa tai vuokrata elokuvia digitaalisesti. Ensi-iltaelokuvat ja uutuusleffat löytyvät kaikki kätevästi samasta paikasta ensimmäisten joukossa. Kattavasta yli 9000 elokuvan kokoelmasta löydät myös laajan valikoima lastenelokuvia, klassikoita, kulttileffoja, ajankohtaisia dokumentteja sekä elokuvahelmiä maailmalta.

Lisää luettavaa