10 näyttelijää jotka lähes kuolivat kuvauksissa – ”Selvisi 31 tikillä”

Elokuvatähdetkin saattavat joskus joutua vaarallisiin tilanteisiin, vaikka stunt-näyttelijät hoitaisivatkin vaarallisimmat temput. Alla 10 esimerkkiä.

1. Diane Kruger

inglourious_basterds-diane-kruger

Diane Kruger joutui tiettävästi useasti vaarallisiin tilanteisiin Inglourious Basterdsin kuvauksissa. Vaarallisin oli kuristuskohtaus. Quentin Tarantino ei halunnut vahingoittaa tähteä, joten hän päätteli, että kuristaa Krugeria itse. Ikävä kyllä ohjaajamestari huusi ”Poikki!” liian myöhään ja saksalaistähti oli lähellä tukehtua.

 

2. Halle Berry

HALLE-BERRY-die-another-day

Halle Berry joutui onnettomuuteen vuonna 2012 The Hive -elokuvan kuvauksissa. Huhujen mukaan hänen päähänsä tipahti pala betonia. Tähti kiidätettiin sairaalaan.

 

3. Jaimie Alexander

jaimie-alexander

Thor: The Dark World -elokuvassa esiintyneelle Jaimie Alexanderille jäi elokuvan kuvaukset mieleen niin hyvässä kuin pahassa. Tähti nimittäin kaatui vaarallisesti portaissa, jonka johdosta hänelle tuli välilevyn siirtymä, hän kolhi selkänikamiaan ja olkapää meni sijoiltaan.

 

4. Uma Thurman

uma-thurman-percy-jackson-salamavaras

Pierce Brosnan toimi pelastavana enkelinä Percy Jackson: Salamavaras -elokuvan kuvauksissa. Joku oli unohtanut laittaa pakettiauton käsijarrun päälle ja se syöksyi kohti Uma Thurmania. Brosnan hyppäsi autoon ja polkaisi jarrut pohjaan viime hetkellä.

 

5. Joseph Gordon-Levitt

joseph-gordon-levitt-premium-rush

Joseph Gordon-Levitt törmäsi pyörällään vaarallisesti newyorkilaiseen taksiin Premium Rush -elokuvan kuvauksissa. Tähti selvisi 31 tikillä ympäri vartaloaan.

 

6. Meryl Streep

meryl streep

Tällä kertaa pelastajana toimi Kevin Bacon. Vuonna 1994 Meryl Streep menetti tasapainonsa ja tipahti jäiseen jokeen The River Wild -elokuvan kuvauksissa. Bacon veti hänet turvaan.

 

7. Johnny Depp

loner3

Mitä erilaisimpien hahmojen esittäjäksi profiloitunut Johnny Depp oli lähellä menettää henkensä, kun The Lone Ranger -elokuvan stuntti meni pieleen. Hevonen lennätti Deppin kyydistään ja tähti jäi kavioiden alle. Hengissä selvisi.

 

8. Jennifer Lawrence

jennifer lawrence

The Hunger Games -elokuvasarja teki Lawrencesta tähden. Sama elokuvasarja tosin oli käydä hänelle kohtalokkaaksi savukoneen mentyä epäkuntoon. Tähti oli tunnelissa, joka täyttyi savusta. Lawrence yski, kakoi ja pystyi hädin tuskin hengittämään, mutta hän pelastui täpärästi.

 

9. Aaron Paul

Jesse_in_Car_breaking_bad

Aaron Paul joutui Breaking Bad -sarjan kuvauksissa vaaratilanteeseen kovan tuulenpuuskan takia. Suojapeitteen päälle oli asetettu kivenjärkäle. Puuska oli niin kova, että sekä pressu että kivi lähti lentoon, lähes iskien Pauliin. Vakava loukkaantuminen, ellei hengenlähtö, oli lähellä.

 

10. Leonardo DiCaprio

leonardo-dicaprio-django-unchained

Django Unchained -elokuvassa DiCaprio löi kädellään pöytää, jolloin tähti sai lasista vertavuotavan haavan käteensä. Tässä tapauksessa kenties oltiin kuitenkin vielä turvallisilla vesillä. Mielenkiintoisena yksityiskohtana, tähti näytteli kohtauksen loppuun onnettomuudesta huolimatta.

Lähde: Lolwot

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut