Tänään tv:ssä: Joutuiko Emma Watsonin roolihahmo satanistisen rituaalin kohteeksi – Ovela rikoselokuva sekoittaa tarua ja totta

Tänään nähdään televisiossa vuonna 20015 valmistunut Regression.

Ethan Hawken esittämä poliisi saa tutkittavakseen tapauksen, jossa isä tunnustaa tyttärensä (Emma Watson) raportoiman seksuaalisen hyväksikäytön.

Pian muiltakin perheenjäseniltä alkaa paljastua tukahdutettuja kokemuksia pahoista asioista. Mikä pahinta, pahuus tuntuu ulottuvan koko yhteisöön, jopa koko kansakuntaan.

Tapausta eri suuntiin vievinä voimina toimivat Hawken epäsosiaalisen poliisin lisäksi David Thewlisin esittämä terapeutti sekä paikallinen kirkko.

Herää epäilys siitä, että tyttöön on kohdistunut satanistinen rituaali. Paniikki alkaa levitä yhteisössä, ja totuus ja taru sekoittuvat.

Aiheeseen perehtyneelle tapaus on aika selvä, mutta silti ei voi olla ihastelematta Alejandro Amenábarin (The Others, Meri sisälläni) tarinan hallintaa, kun elokuva alkuselostuksesta alkaen kertoo ja näyttää eri tarinoita.

Regression on mainio metatason tutkielma siitä, miten ihmisen mieli pelaa ja miten yhdistelemme meille tarjottuja johtolankoja.

Regression esitetään Hero-kanavalla keskiviikkona 19.02.2020 klo 21.00. Katso traileri alta.