24-vuotias asemestari oli epävarma itsestään ennen The Old Way -elokuvaa – ”En ollut varma olinko valmis”

Hannah Gutierrez-Reed AOP

Asemestarilla oli takanaan ennen Rustia yksi elokuva, jossa hänellä oli päävastuu aseista.

Uusimpien tietojen mukaan 24-vuotias Hannah Gutierrez-Reed oli vastuussa Rust-elokuvan rekvisiitta-aseista. Hän on kokeneen asemestarin ja stunt-näyttelijän Thell Reedin tytär. Gutierrez-Reed oppi isältään ja osallistui töihin hänen rinnallaan, kunnes otti vastuulleen The Old Way -elokuvan asemestarin työt.

Maailmalla on nyt levinnyt viikkoja sitten julkaistu Voices Of The West -niminen podcast, jossa Gutierrez-Reed sanoo miettineensä valmiuttaan asemestarin työhön. Hän pohti asiaa ennen The Old Way -elokuvan tekemistä, joka oli Rustia edeltänyt elokuvatuotanto.

– Se oli todella mahtava tapa aloittaa todella pitkä ja siisti ura, toivon niin. Lopetin juuri työskentelyn The Old Way -elokuvassa Nicolas Cagen kanssa, joka oli hänen ensimmäisen westerninsä, Gutierrez-Reed sanoi viime kuun podcastissa.

– Se oli myös ensimmäinen kerta, kun olin asemestari. Olin siitä aluksi todella hermostunut, enkä lähes ottanut työtä vastaan, koska en ollut varma olinko valmis, mutta se meni todella sujuvasti, Gutierrez-Reed jatkoi.

Podcastissa kävi ilmi niin ikään, että Gutierrez-Reed oli huolissaan paukkupatruunoista ja niiden kanssa työskentelystä, kunnes omien sanojensa mukaan ”oppi omin päin” käsittelemään niitä.

– Olin täysin kokematon ja hän opetti minulle kaiken mitä tähän mennessä tiedän ja opin edelleen.

– Isäni on opettanut minulle kaiken, mutta monista asioista pääsin kärryille seuraamisen kautta, katsoen hänen tekevän asioita tai vain tietämällä, miten tuliaseet toimivat, Gutierrez-Reed jatkoi.

Paukkupatruunoiden kanssa hänellä oli epävarmuutta ainakin vielä oppiaikoinaan.

– Minusta paukkupatruunoiden lataaminen oli pelottavinta, koska olin niin kuin, etten tiedä siitä mitään, Gutierrez-Reed sanoi podcastissa.

Kerroimme aiemmin tarkemmin täällä, miten tapahtumat etenivät Alec Baldwinin lännenelokuvan Rustin kuvauksissa. Lyhykäisyydessään kuvauksien asemestari oli jättänyt kärryyn kolme asetta, joista apulaisohjaaja oli ottanut yhden ja huutanut turvallisen aseen merkiksi: ”Kylmä ase!”

Tämän jälkeen apulaisohjaaja ojensi aseen Baldwinille, joka ampui sillä haavoittaen ohjaaja Joel Souzaa, 48, olkapäähän ja osuen pääkuvaaja Halyna Hutchinsia, 42, rintakehään. Hutchins kuoli myöhemmin sairaalassa. Souza puolestaan on päässyt sairaalasta pois. Ketään vastaan ei ole vielä nostettu syytteitä.

Lähde: Metro

 

Aiheeseen liittyvät jutut