44 vuotta täyttänyt Morena Baccarin jakaa seksikkäitä kuvia Instagramissa – tältä Deadpool-tähti näyttää nyt

Muistatko sarjan V?

2.6.2023 05:30

Brasiliassa, Rio de Janeirossa syntynyt Morena Baccarin täyttää tänään 44 vuotta. Yleisö pääsi aikoinaan tutustumaan Baccariniin muun muassa henkiin herätetyn kasarisarjan V uusintafilmatisoinnissa, jonka nimi oli niin ikään V. Vuonna 2009 alkanut uusioversio ikävä kyllä lakkautettiin, mutta Baccarin teki siinä muistettavan roolin avaruusörvelöiden johtajana.

Morena Baccarin näyttelee Annaa scifi-sarjassa V.

Hänen uransa alkoi aikoinaan improvisoidussa muotimaailman komediassa Perfume (2001). Tätä seurasi päärooli elokuvassa Way Off Broadway (2001). Sen jälkeen hänet nähtiin tieteisdraamasarjassa Firefly (2002), ja hän oli mukana myös elokuvatuotannossa Serenity (2005).

Baccarinilla on ollut aikoinaan pienet roolit myös sarjoissa Ensisilmäyksellä ja O.C. Hän oli niin ikään mukana Tähtiportin 10. kaudella ja elokuvassa Stargate: The Ark of Truth (2008).

Homeland-sarjassa hänet nähtiin Damian Lewisin hahmon vaimona. Mainittakoon, että hän oli aikoinaan samalla koululuokalla New Yorkissa sarjan päätähden Claire Danesin kanssa.

Morena Baccarin ja Ryan Reynolds Deadpoolissa.

Viimeisimpiä isompia rooleja hänellä on elokuvassa Deadpool (2016) ja Deadpool 2 (2018). Lisäksi hän on näytellyt vuonna 2016 alkaneessa Gotham-sarjassa tohtori Leslie Thompkinsia.

Vuonna 2020 Baccarin puolestaan nappasi pestin yhdessä Gerard Butlerin kanssa apokalyptisessä, varsin pätevässä trillerissä Greenland, joka on on saamassa jatko-osan Greenland: Migration. Tuotteliaalla Baccarinilla on IMDb-sivuston mukaan tuloillaan peräti seitsemän projektia – mukaan lukien Deadpool 3. Baccarinin tähtistatus lieneekin entisestään kirkastumassa.

Alla listattuna muutamia faktatietoja Baccarinista.

Hänen etunimensä Morena tarkoittaa hänen äidinkielellään portugalilla ”ruskeaverikköä”.

Baccarinin isä on puoliksi italialainen ja puoliksi libanonilainen. Hänen äitinsä puolestaan on puoliksi italialainen ja puoliksi portugalilainen/brasilialainen.

Hän oli Black Canaryn ääninäyttelijä sarjassa Justice League (2001).

Morena Baccarin on Instagramissa. Alla hänen jakamiaan julkaisuja.

Lue myös: Lisa Marie Presleyn mallitytär Riley Keough täytti 34 vuotta – tältä hän näyttää nyt – Episodi.fi

Lähde: IMDb, Wikipedia

Aiheeseen liittyviä elokuvia

Lisää luettavaa