7 merkillistä faktaa toimintatähti Jason Stathamista – hakkasi asioita jo lapsena

Huippu-urheilusta näyttelemiseen.

30.11.2019 03:03

1. Hollywood-tähti Jason Statham aloitti asioiden pieksämisen jo lapsena. Hän oli mukana perheen bändissä. Isä lauloi, vanhempi veli soitti kitaraa ja Jason oli rummuissa.

2. Oli aikoinaan huippu-urheilija. Hänen lajinaan oli uimahyppy. Hän oli jo tuolloin melkoinen naistenmies, sillä hän sanoi käyttäneensä kilpailuja tilaisuutena tutustua ulkomaalaisiin naisiin.

3. Sai ohjaaja Guy Ritchieltä erikoisen tehtävän Puuta, heinää ja muutama vesiperä -elokuvan koe-esiintymisessä. Hänen piti myydä onnistuneesti väärennettyjä jalokiviä. Stathamilla ja Ritchiellä on myös jatkuva kisa meneillään siitä, kumpi on parempi shakissa. Stathamin mukaan Ritchie on ”todennäköisesti huonoin shakinpelaaja maailmassa.”

4. Katuu tekemäänsä musiikkivideota Erasure-bändille. Statham näyttelee siinä. Video jutun lopussa.

5. Kim Basinger halusi Stathamin yllättävän hänet Cellular-elokuvassa, sillä hän halusi näyttää kamerassa todella pelokkaalta. Temppu onnistui, sillä Statham otti käsiinsä vyön ja kuristi sillä Basingeria.

6. Opiskeli ajotaitoja The Italian Job -elokuvaa varten F1-maailmanmestari Damon Hilliltä.

7. Pelaa jalkapalloa Hollywood United FC -joukkueessa. Joukkueeseen kuuluvat muun muassa Dermot Mulroney, Robbie Williams sekä Vinnie Jones.

Lisää luettavaa