70’s Show -kaunotar Laura Prepon on nyt 44 – tältä hän näyttää nykyään

Sarjasta syntyi useita tähtiä.

9.3.2024 05:30

Laura Prepon täytti 7. maaliskuuta 44 vuotta. Hänet muistetaan Suomessakin suositusta, vuonna 1998 alkaneesta 70’s Show -sarjasta, josta ponnahti useita uusia Hollywood-tähtiä. Topher Grace on varsin tunnettu nimi, ja myös Mila Kunis ja Ashton Kutcher saivat sarjasta hyvän startin Hollywoodiin.

Prepon teki elokuvadebyyttinsä vuoden 2001 draamassa Southlander. Hänen muihin elokuviinsa kuuluvat romanttinen draama Come Early Morning (2006), komedia Lay the Favorite (2012), trilleri Nainen junassa (2016) ja draama The Hero (2017), jossa oli mukana myös Sam Elliott.

Mila Kunis ja Laura Prepon sarjassa 70’s Show.

Preponin valkokangasura ei ole ottanut isommin tuulta alleen, ja enimmäkseen hän on jatkanut 70’s Shown jälkeen uraansa television puolella. Prepon on näytellyt muun muassa sarjoissa Are You There, Chelsea? ja October Road, mutta hänen merkittävin roolinsa on 70’s Shown jälkeen ollut Netflixin Orange Is the New Black -sarjassa.

Laura Prepon sarjassa Orange is the New Black.

Viimeksi hänet on nähty 70’s Shown uudelleenlämmittelyssä That ’90s Show. Se sijoittuu vuoteen 1995, ja Prepon palasi siinä Donna Pinciottin rooliinsa. Hänet nähtiin ensimmäisellä kaudella kolmessa jaksossa, ja sarja on katsottavissa Netflixissä. Sarja on saamassa toisen kauden kesällä 2024.

Preponin ura vaikuttaa tällä hetkellä ainakin näyttelemisen suhteen aika hiljaiselta, sillä hänellä ei ole listattuna tulevia projekteja IMDb:hen.

Sam Elliott ja Laura Prepon elokuvassa The Hero (2017).

Alla listattuna muutamia triviatietoja Laura Preponista

On luonnollinen punapää, vaikka muutakin on luultu. Hän värjäsi hiuksensa Orange Is the New Black -sarjaan.

Koska Prepon oli huomattavasti pidempi kuin Mila Kunis, heidät kuvattiin 70’s Show -sarjassa usein istuen, jotta ero ei vaikuttaisi niin suurelta. Toisinaan Kunis käytti korkokenkiä antaakseen itselleen senttejä lisää.

Prepon oli ennen balettitanssija.

Hän oli skientologi vuodesta 1991 osapuilleen vuoteen 2016 saakka. Tuolloin hän lopetti skientologian harjoittamisen, ja kommentoi, ettei se ”ole enää osa hänen elämäänsä”.

Preponilla on Instagram-tili, josta selviää, että hän selvästikin pitää kokkailusta. Hänellä onkin paljon faneja YouTuben kokkailukanavallaan, ja luultavasti aviomies Ben Foster on niin ikään fani. Alla Preponin jakamia kuvia sekä That 90’s Shown traileri.

Lue myös: Pierce Brosnan ehdotti Oppenheimerissa nähtyä tähteä 007-rooliin – ”Hän tekisi loistavaa työtä” – Episodi.fi

Lähde: US Magazine, Business Insider, IMDb

Lisää luettavaa