Pierce Brosnan ehdotti Oppenheimerissa nähtyä tähteä 007-rooliin – ”Hän tekisi loistavaa työtä”

Brosnanin uusi elokuva on nimeltään The Last Rifleman.

8.3.2024 14:31

Entisellä James Bond -tähdellä Pierce Brosnanilla oli esittää idea uudeksi 007-agentiksi. Kyseinen tähti näytteli vastikään Christopher Nolanin elokuvassa Oppenheimer.

Nolania povattiin ohjaamaan James Bond -elokuvia, mutta suunnitelmat kariutuivat ainakin seuraavan Bond-elokuvan osalta. On silti mahdollista, että hän ohjaisi urallaan vielä jonkin 007-elokuvan – tai jopa useita.

Brosnan ehdotti, että seuraavaksi Bondiksi sopiva olisi Cillian Murphy. Hänen mielestään Murphy näyttelisi roolia hyvin.

– Hän tekisi loistavaa työtä James Bondina hänen majesteettinsa salaisessa palveluksessa, Brosnan kehui BBC:lle Oscar Wilde -palkintogaalassa Los Angelesissa.

Sekä Brosnan että Murphy ovat kotoisin Irlannista, ja he molemmat osallistuivat gaalaan.

Brosnan ehti näytellä neljässä Bond-elokuvassa, jotka julkaistiin vuosina 1995-2002. Kaiken kaikkiaan agenttia on näytellyt seitsemän eri näyttelijää vuoden 1962 Salainen agentti 007 ja tohtori No -elokuvasta lähtien. Siinä Bondia näytteli Sean Connery.

Bond-luotsi Barbara Broccoli on antanut ymmärtää, että seuraavan Bondin valinnassa voi mennä kauan aikaa, ja seuraava elokuva voisi ilmestyä vasta useiden vuosien päästä. Sitä ennen kuultaneen vielä monta spekulaatiota aiheesta. Aiemmin rooliin on povattu esimerkiksi Henry Cavillia ja Aaron Taylor-Johnsonia.

Brosnanin viimeisin elokuva on nimeltään The Last Rifleman. Siinä Brosnan näyttelee 2. maailmansodan veteraanin näköiseksi maskeerattua miestä, joka pakenee hoivakodistaan Pohjois-Irlannista, ja lähtee vaivalloiselle mutta inspiroivalle matkalle Ranskaan osallistuakseen maihinnousun 75-vuotisjuhlallisuuksiin. Siellä hän löytää rohkeutta kohdata menneisyytensä haamut. Alla elokuvan traileri.

Lue myös: Mihin Hollywood-tähti Eva Mendes katosi? Tältä 50 täyttänyt tähti näyttää nyt – Episodi.fi

Lähde: NME, IMDb

Lisää luettavaa