Adam Driver teki turhaan dinosaurusleffan pojalleen – ei haluakaan katsoa sitä

Haastattelija Seth Myers saattoi osua oikeaan.

11.3.2023 17:27

Adam Driver on ainakin Martin Scorsesen mukaan ehkä sukupolvensa paras näyttelijä, mutta se ei estä häntä toki tekemästä popcorn-elokuvia. Tähti näyttelee uudessa scifi- ja dinosaurusleffassa nimeltään 65.

Elokuvan juonessa Driverin näyttelemä tulevaisuuden pilotti päätyykin 65 miljoonan vuoden taakse menneisyyteen. Maapallolla eleli tuolloin dinosauruksia, joten hän tulee epäilemättä kohtaamaan niitä, ja ehkä turvautumaan laserpyssyynkin.

Driver antoi ymmärtää Late Night With Seth Myers -ohjelmassa syynä hänen näyttelemiseensä 65-elokuvassa olleen se, että hän saisi poikansa katsomaan elokuviaan. Driverin poika ilmeisesti vihaa elokuvia, tai sitten ei vain fanita isänsä näyttelemistä. Poikaa ei joka tapauksessa ole kiinnostanut elokuvien katselu.

– Sanon hänelle tyyliin: ”Mennään joskus elokuviin.” Hän tuumii: ”Onpas siistiä. Inhoan elokuvia”, Driver kertoi pojastaan.

– Hän vihaa niitä! Lopulta näytin hänelle Mary Poppinsin ensimmäisenä elokuvana, ja hän tuumii: ”Noh, se oli okei.”

Driver oli kysynyt, haluaisiko poika katsoa jotain muuta. Johon poika oli vastannut: ”Ei, minua ei kiinnosta.”

Driver ilmeisesti toivoi, että 65 elokuva herättäisi hänen poikansa kiinnostuksen elokuviin. Hän jopa sanoi tehneensä sen poikansa vuoksi.

Adam Driver scifi-elokuvassa 65.

– Siinä oli dinosauruksia ja laseraseita, ja hän pitää dinosauruksista, joten päätin: ”Olen mukana”, Driver sanoi elokuvassa näyttelemisestä.

Tähti yritti saada poikansa katsomaan elokuvan. Se ei onnistunut, mutta osoittautui, että hän tiesi kaikki dinosaurukset.

– Hän tavallaan tiesi kaiken. Eräs kaveri pohjusti (dinosauruksia) tyyliin: ”Tämä saattaa olla vähän pelottavaa. Älä pelkää.” Sitten hän (Driverin poika) tuumii: ”Ei. Gallimimus. Eoraptor.” Hän nimesi kaikki. Hän oli todella kiinnostunut niistä, Driver kertoi.

– Mutta hän ei halua nähdä elokuvaa, koska se on liian pelottavaa, Driver sanaili.

– Tein hänelle tämän elokuvan katsottavaksi, jota hänellä ei ole kiinnostusta katsoa, tähti harmitteli.

Haastattelija Seth Myers epäili, että pojan väite elokuvan liiasta pelottavuudesta on tekosyy, ja hän ei vain fanita isänsä näyttelemistä. Driver oli pitkälti samoilla linjoilla.

65 saa ensi-iltansa 17. maaliskuuta. Alla Driverin haastattelu ja elokuvan traileri.

Lue myös: Muistatko Purppuravyöhyke-elokuvan Gene Hackmanin? Tältä 93-vuotias supervaari näyttää nykyisin – Episodi.fi

Lähde: EW

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia