Adam Sandler puolustaa rasismista syytettyä elokuvaansa: ”Se oli tavallaan otettu pois kontekstista”

The Ridiculous Six, ensimmäinen Netflixin neljästä Adam Sandler -komediasta, joutui nopeasti kohun kohteeksi, kun sen intiaaninäyttelijät lähtivät lätkimään kesken kuvausten.

Useat näyttelijät pitivät elokuvaa niin loukkaavana alkuperäiskansoja kohtaan, että päättivät jättää työnsä mieluummin kuin katsoa sivusta, kuinka Sandler pilkkaa heitä. Vitsit ja käsikirjoitus olivat heidän mukaansa hyökkääviä ja huonolla maulla tehtyjä, mikä ei tulle yllätyksenä Sandlerin elokuvat tunteville.

Nyt Sandler on ensimmäisen kerran itse vatannut syytöksiin, puolustaen elokuvaa ja sen tarkoitusperiä. Pixels-elokuvan maailmanensi-illassa näyttelijältä tiedusteltiin asiasta ja Sandler sanoi kaiken olleen vain väärinkäsitystä.

”Juttelin joidenkin näyttelijöiden kanssa kuvauspaikalla ja kerroin, että elokuvan on tarkoitus olla vain sataprosenttisesti hauska elokuva. Se kertoo intiaaneista, jotka ovat hyviä hahmolleni, ja heidän perheestään, jotka tarkoittavat vain hyvää ihmisille. Elokuvassa ei pilkata intiaaneja ollenkaan. Se on intiaanien puolesta puhuva elokuva. Joten toivottavasti, kun pois kävelleet ihmiset näkevät sen, he ymmärtävät sen ja se siitä. Se oli tavallaan otettu pois kontekstista.”

Sandlerin ja The Ridiculous Six -elokuvan tarkoitusperät selvinnevät, kun elokuva saa ensi-iltansa Netflixillä joulukuussa.

Lähde: Screen Crush

Kuvan elokuva The Cobbler ei liity tapaukseen.

(Episodi/ML)

 

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut