Agenttitoimisto haastoi Lena Headeyn oikeuteen maksamattomien provisioiden takia

Erikoinen kiista taas.

Muun muassa Game of Thronesissa näytellyt Lena Headey on haastettu oikeuteen maksamattomien provisioiden takia. Brittiläinen YMU-agentuuri hakee oikeuden päätöksellä noin 1,5 miljoonan dollarin maksamattomia palkkioita.

Headey ei ole YMU:n edustajien mukaan maksanut palkkioita muun muassa Thor: Love and Thunderin roolistaan 500 000 dollaria, vaikkei nainen edes ole elokuvassa, 300 000 dollaria Nine Bullets -nimisestä elokuvasta sekä 650 000 dollaria Rita-sarjasta, joka ei päätynyt tuotantoon pilottiosan jälkeen.

YMU vaatii näyttelijältä korvauksia palkkioistaan, sopimusrikosta sekä oikeudenkäyntikuluistaan.

Headey on vastannut haasteeseen.

Näyttelijä kertoo ohjaaja Taika Waititin ottaneen häneen henkilökohtaisesti yhteyttä, joten hänen ei pidä maksaa kyseisestä työstä palkkiota. Samalla hän kertoo, ettei agentuuri neuvotellut hänelle sopimusta myöskään Nine Bullets -elokuvaan. Headey väittää myös saaneensa 325 000 dollaria Rita-sarjan pilottijaksosta, josta hän maksoi 22 750 dollaria YMU:lle.

Headey väittää samalla, ettei hänellä ole sopimusta YMU:n kanssa. Hän siirtyi Troikalle (nyk. YMU) entisen agenttinsa Michael Duffin kanssa. Hän ei ole allekirjoittanut sopimusta Troikan, YMU:n tai edes Duffin kanssa. Heillä oli naisen mukaan pelkkä sanallinen sopimus. Headey ja Duff jättivät YMU:n vuonna 2020.

Lähde: Film News

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut