Aihetta iloon: Tylysti lopetettu huippusarja The Knick saa sittenkin jatkoa

Tätä on toivottu.

26.9.2020 17:31

Clive Owenin (mm. Ihmisen pojat) tähdittämä The Knick sai kohtalokkaan veitseniskun muutama vuosi sitten. N. sadan vuoden päähän meidän ajastamme sijoitettu kirurgisarja kuvasi kiehtovasti välillä hyvinkin holtittoman tohtori Thackeryn elämää New Yorkissa. Sarjaa tehtiin sen saamista kehuista huolimatta vain kaksi tuotantokautta.

Steven Soderberghin (Traffic, Erin Brockovich) ohjaamalle sarjalle oli suunnitelmissa useampikin kausi, mutta sen alkuperäisenä kotina toiminut Cinemax-kanava päätti kuitenkin keskittyä muuhun. Nyt Soderberghin mukaan jatkoa suunnitellaan kuitenkin jälleen.

Ohjaaja vahvisti tuoreessa haastattelussaan, että The Knickin luojiin kuuluvat Jack Amiel ja Michael Begler ovat laatineet uuden pilottijakson käsikirjoituksen. Projektissa on mukana myös ainakin aiemmin Owenin vastanäyttelijänä toiminut André Holland. Soderbergh itse ei aio jatkaa The Knickin ohjaajana, vaikka hän pitää kolmannen tuotantokauden suunnitelmia hyvinä. Hänen sijastaan puikkoihin tarttuu toinen arvostettu elokuvamies, Barry Jenkins (Moonlight).

Lähteet: Deadline, Collider

Lisää luettavaa