Amazon osti MGM:n James Bondin, Rockyn ja vastaavien jättien takia – studio aikoo sijoittaa myös ”kadonneisiin” kauhuleffoihin

Onko sieltä tulossa varsinainen kauhun renessanssi?

Amazonista tuli kertaheitolla haastaja muille jäteille, kun se hankki legendaarisen MGM-studion itselleen 8,45 miljardilla dollarilla. Samalla mediajätti sai oikeudet James Bondiin, Rockyyn, RoboCopiin, Addams Familyyn ja Hobbitiin monen muun lisäksi.

Prime Videon ja Amazon Studiosin varapääjohtaja Mike Hopkins paljasti MGM:n ”kadonneiden” elokuvien olevan se varsinainen aarreaitta. Amazon aikoo käynnistää lukemattomat ”unohdetut” klassikot uudelleen.

MGM:llä on katalogissaan noin 4 000 eri teosta ja 17 000 tuntia televisiota. Sieltä löytävät klassikot kuten Killer Klowns from Outer Space, Poltergeist, Amityville Horror, Pumpkinhead ja vastaavat kauhurainat. MGM on myös tuottanut Nia DaCostan tulevan Candyman-jatko-osan sekä Uhrilammas-sarja Claricen.

MGM omistaa myös klassisen Orion Picturesin, joka on käynnistetty hiljattain uudelleen. Sen tuotantoja ovat muun muassa James Gunnin käsikirjoittama The Belko Experiment, The Prodigy, Child’s Play ja Gretel & Hansel.

Lähde: Bloody Disgusting

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut