Amber Heard antoi Johnny Deppille synninpäästön

Harry Potter -fanit vihdoin tyytyväisiä?

11.12.2017 13:33

Monet Potter -fanit raivostuivat viime vuonna, kun ilmoitettiin, että Johnny Depp näyttelee pimeän velho Gellert Grindelwaldia Ihmeotukset ja niiden olinpaikat -elokuvassa. Depp oli nimittäin ollut juuri huonossa valossa, sillä hänen ex-vaimonsa Amber Heard syytti häntä väkivaltaiseksi. Faniraivo vain paheni, kun ilmoitettiin, että Depp jatkaa roolissa myös jatko-osissa.

Nämä fanit pitivät roolitusta Harry Potterin teemojen vastaisina ja ihmettelivät, kuinka Potterin luoja J. K. Rowling voi ottaa mukaan väkivaltaisen näyttelijän. Monet menivät jopa niin pitkälle, että he sanoivat, etteivät katso ainuttakaan Ihmeotukset-elokuvaa ennen kuin Depp saa potkut.

Aluksi faneja yritti rauhoitella elokuvien ohjaaja David Yates, joka kertoi sosiaalisessa mediassa, ettei hänen tuntemansa Depp ole sellainen kuin monet väittävät. Tämä ei riittänyt, joten Rowling itse kirjoitti pitkän tekstin, jossa hän puolusteli Deppin roolittamista. Valitettavasti Rowlinginkaan sanominen ei riittänyt, joten nyt itse Amber Heard on tullut julkisuuteen asian kanssa.

Heard päivitti Twitter-tililleen kuvan, jossa hän kertoo suhteensa Deppin kanssa olleen rakkautta täynnä, ja ettei kumpikaan osapuoli tehnyt vääriä syytöksiä rahan takia. Heard myös toivottaa Deppille onnea tulevaisuuteen ja ilmoitti lahjoittavansa avioerorahat hyväntekeväisyyteen.

Ehkä tämän jälkeen Potter-fanit vihdoin rauhoittuisivat ja pystyisivät hyvillä mielin katsoa Ihmeotukset-elokuvat. Monet heistä ovat nimittäin unohtaneet yhden tärkeän teeman Harry Potterista: ”Syytön, kunnes toisin todistetaan.” Fanien yksi suosikkihahmoista, Sirius Musta vietti 12 vuotta vankilassa syyttömänä.

Kuvassa Johnny Depp Gellert Grindelwaldina Ihmeotukset ja niiden olinpaikat -elokuvassa.

Lisää luettavaa