Amber Heard myöntää lyöneensä Johnny Deppiä useaan kertaan riitojen yhteydessä

Depp-Heard-oikeudenkäynti jatkui taas viime yönä.

18.5.2022 10:16

Amber Heard on ollut Johnny Deppin asianajajien ristikuulustelussa. Heard on myöntänyt lyöneensä Deppiä useita kertoja riitojen aikana.

– Olen joutunut käyttämään kehoani puolustaessani itseni. Se tarkoittaa myös hänen läppäisemistään aina kun olen siihen pystynyt, Heard kertoi.

– Jos läppäisy tarkoittaa sitä, että pääsen pakoon tilanteesta, niin olen aivan varmasti tehnyt niin. Se on parempi vaihtoehto kuin kipeät kasvot tai murtunut nenä. Olen pyrkinyt puolustamaan itseäni niin paljon kuin pystyn, mutta se tapahtui vasta kun olin ollut vuosikausia passiivinen osapuoli.

Oikeudenkäynnissä soitettiin useita nauhoituksia, joissa Heard aivan selvästi haastaa Deppiä väittämällä häntä muun muassa ”selloutiksi” ja ”vitsiksi”.

Deppin lakimiehet sanoivat myös Deppin hankkineen Heardille roolin Aquamanista, johon Heard vastaa ”Ei, sen roolin sain aivan itse koe-esiintymiseni avulla.”

Heard kutsuu tekstiviesteissä Deppiä ”hirviöksi” sekä pyytäneensä miestään olemaan poistumatta riitatilanteista. Heard väitti yrittäneensä vain estää Deppiä käyttämästä huumeita.

– Tämä tapahtui aina kun Johnnyn seuraava kierre alkoi. Elämämme muuttui pahemmaksi kun hän käytti huumeita. Yritin estää häntä käyttämästä. Pyrin estämään huumekierteen. Se oli tärkeää minulle, Heard kertoo.

Heard puolustaa lyömisiään sillä, että ne olivat itsesuojelua, kun taas Deppin lyönnit olivat hänen mukaansa pahoinpitelyä.

Alla videoita oikeudenkäynnistä.

Lähde: Unilad

Lisää luettavaa