Voisiko Johnny Depp vielä palata kapteeni Sparrowiksi? Kuuluisa tuottaja Jerry Bruckheimer antoi lyhyen vastauksen

Johnny Deppin ja Pirates of the Caribbeanin faneille paluu kelpaisi.

16.5.2022 04:30

Entinen Pirates of the Caribbean -elokuvien päätähti Johnny Depp näytteli leffasarjassa rakastettua kapteeni Sparrowia. Hän menetti roolin hyvin tunnettujen yksityiselämän ongelmien vuoksi – kuten hän menetti samojen ongelmien vuoksi myös Grindelwaldin roolin Ihmeotukset-elokuvasarjassa.

Depp yrittää parhaillaan puhdistaa mainettaan kunnianloukkausoikeusjutussa Amber Heardia vastaan. Heard kirjoitti parisuhdevälivallasta artikkelin The Washington Post -lehteen vuonna 2018, jonka vuoksi Depp katsoo uransa tuhoutuneen.

Deppillä vaikuttaa olevan ainakin sosiaalisessa mediassa paljon puolustajia. Voisiko hän mahdollisesti palata vielä kapteeni Sparrowiksi? Asiaa kysyttiin kuuluisalta tuottajalta Jerry Bruckheimerilta, ja hänellä oli asiaan ytimekäs vastaus:

– Ei tässä vaiheessa. Tulevaisuus on vielä päättämättä, Bruckheimer sanoi.

Voisi arvella, että Deppin ja Heardin välisellä oikeusjutulla on merkitystä siihen, miten Hollywood suhtautuu jatkossa Deppiin. Jos hän voittaa, hän voittanee samalla ainakin osan Hollywoodista jälleen puolelleen.

Deppin tilalle tuleviin Pirates of the Caribbean -elokuviin on tulossa Margot Robbie. Roolitus on saanut ristiriitaisen vastaanoton, sillä ainakaan kovimpien Depp-fanien mielestä elokuvasarja ei voi  jatkua ilman Deppiä pääroolissa. Toisilla taas riittää luottoa Robbieen uutena Pirates-päätähtenä. Tällä hetkellä työn alla on kaksi eri Pirates of the Caribbean -projektia.

Sekin kannattaa muistaa, että Depp sanoi oikeudessa, ettei hän halua palata Sparrowin rooliin. Toisaalta hän on myös kertonut, että ennen roolinsa jättämistä hänellä oli ideoita, kuinka päättää Sparrowin tarina.

Lue myös: Johnny Deppin lakitiimi sanoo Amber Heardin näyttelevän oikeudessa – huomauttivat erosta Deppiin tyyliin kertoa tapahtumista – Episodi.fi

Lähde: Cinemablend

Lisää luettavaa