Amber Heard väittää Johnny Deppin potkaisseen häntä selkään syrjähyppyepäilyn takia – antoi myös lisätietoa raiskausväitteisiin

AOP

Keissi jatkuu sotkuisena.

Amber Heardin todistusvuoro on jatkunut. Johnny Depphän haastoi entisen vaimonsa oikeuteen kunnianloukkauksesta ja oikeudenkäyntiä on nyt kestänyt kolmatta viikkoa.

Heard on torstaisessa puheenvuorossaan kertonut kuinka Depp olisi potkaissut häntä selkään, koska tämä oli varma, että vaimollaan oli suhde James Francon kanssa.

Heard kertoi hyökkäyksen tapahtuneen lentokoneessa vuonna 2014.

– Hän suuttui minulle, koska otin roolin James Francon elokuvassa vastaan. Hän vihaa Francoa. Hän syytti minua salasuhteesta, koska olin tehnyt hänen kanssaan Pineapple Express -elokuvan aiemmin, Heard kertoi.

Näyttelijätär kertoi Deppin olleen humalassa ja pilvessä. Depp oli alkanut heittelemään häntä tavaroilla ja haukkumaan, jonka jälkeen hän oli läimäyttänyt naista kasvoille. Se oli Heardin mukaan ensimmäinen kerta, kun Depp teki sen jonkun todistajan edessä.

– Lähdin pois tilanteesta. Selkäni oli häneen päin, kun yhtäkkiä tunsin hänen kenkänsä selässäni. Hän oli juuri potkaissut minua selkään. Kaaduin lattialle. Kukaan ei sanonut mitään. Kukaan ei tehnyt mitään. Lentokoneessa olisi voinut kuulla neulan putoamisen lattialle.

Heard kertoi myös kuuluisasta vodkapullon heittämistapauksesta. Depp väittää menettäneensä melkein sormenpäänsä Heardin heittämän pullon takia.

Heard kertoi kuitenkin heittäneensä pullon lattialle. Tämän jälkeen hänelle oli annettu rauhottavia lääkkeitä ja hän oli nukkunut. Herättyään hän huomasi kuinka Depp oli kirjoittanut verellään ympäri kartanoa.

– Oli aivan selvää, että hän oli tullut hulluksi. Hän kirjoitti tyynyyn verellään. Hän kirjoitti alakertaan johtaviin seiniin verellään, Depp kertoi.

Tappelu alkoi Heardin mukaan siitä, kun Depp oli väittänyt hänen maanneen vastanäyttelijöidensä Billy Bob Thorntonin ja Eddie Redmaynen kanssa. Heard kiisti väitteet. Tämä johti tilanteeseen, jossa Heardin mukaan Depp olisi raiskannut hänet lasipullolla.

Tänään perjantaina alkaa tauko. Oikeudenkäynti jatkuu maanantaina 16. päivä.

Lähde: Film News

Aiheeseen liittyvät jutut