Tällainen on Johnny Deppin arvo-omaisuus – miekkonen omistaa muun muassa saaren

Muutamat miljoonat mennyt näihin.

Yhdysvaltalaiset tykkäävät kaavioista, listoista ja vertailuista, joten ei ole hirveän yllättävää, että jonkinlainen lista on tehty myös Johnny Deppin omaisuudesta.

Deppin ura on kestänyt nelisenkymmentä vuotta. Hän on ehtinyt tekemään siinä ajassa vaikka mitä. Mies on myös tienannut urallaan miljoonia ja taas miljoonia dollareita.

Tällä hetkellä hän on kuitenkin otsikoissa erittäin sotkuisen avioeronsa takia.

Alla lista Deppin arvo-omaisuudesta ja kuluista:

Rolls-Royce Wraith

Autot ovat miehisyyden jatke. Depp omistaakin ehkä juuri sen takia arvokkaan Rolls-Roycen. Auton arvo on 328 000 dollaria.

Viinit

Depp on viininörtti. Hän on käyttänyt jopa 30 000 dollaria kuussa arvoviineihin. Se tarkoittaisi noin 360 000 dollarin viiniostoksia vuodessa.

Häät Amber Heardin kanssa

Pariskunta vietti upeat häät Bahamalla. Häiden hintalappu oli miljoonan dollarin paikkeilla. Tämä on varmasti myös yksi syy sille, miksi Depp ajautui kohti henkilökohtaista konkurssia.

Oma suihkukone

Depp käyttää noin 200 000 dollaria kuussa omaan suihkukoneeseen, eli noin 2,4 miljoonaa dollaria joka vuosi. Kallista lystiä, mutta miekkonen omistaa kylän Ranskasta, joten mitäpä tällaisista pikkurahoista.

Saari Bahamalla

Kaipaatko rauhallista lomakohdetta? Osta oma saari Bahamalta. Depp on nimennyt saarensa Fuck Off Islandiksi. Miekkonen osti saaren 5,35 miljoonalla dollarilla.

Ranskalainen kylä

Plan De La Tour eteläisessä Ranskassa on kokonaan Deppin omistuksessa. Mies osti sen vuonna 2016 noin kymmenellä miljoonalla dollarilla. Kylän taloista löytyy 15 makuuhuonetta, 14 kylpyhuonetta sekä lukemattomia pieniä erikoisuuksia.

Amphitrite-niminen huvijahti

Depp omisti tämän 22 miljoonan dollarin arvoisen huvijahdin Amber Heardin kanssa, mutta myi sen lopulta Harry Potter -kirjailija J.K. Rowlingille.

Lähde: We Got This Covered

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut