Johnny Depp: ”Ainoa ihminen jota olen koskaan elämäni aikana pahoinpidellyt, olen minä itse”

Deppin viimeinen päivä todistajanaitiossa.

26.4.2022 20:03

Näyttelijä Johnny Deppin viimeinen päivä todistajanaitiossa on ohi. Kuuden viikon oikeudenkäynnistä on nyt ohi noin kolmannes Rolling Stonen mukaan.

Oikeudenkäynnissä kuultiin muun muassa nauhoitteita Deppin ja silloisen vaimon Amber Heardin riidoista, sekä luettiin ääneen tekstiviestejä. Depp sanoo, että on kärsinyt päihdeongelmista, mutta se ei tee hänestä pahoinpitelijää. ”Ainoa ihminen, jolla on ollut ongelmia juomiseni kanssa missään vaiheessa elämääni, olen minä. Ainoa ihminen, jota olen koskaan elämäni aikana pahoinpidellyt, olen minä itse”, Depp sanoi.

Deppin osuus päättyi hänen asianajajiensa pyyntöön siitä, mitä Depp oli kertonut heille vastauksena Heardin syytöksiin. ”Kerro heille, minä Johnny Depp, mies, olen perheväkivallan uhri.” Depp vastasi asianajajilleen: ”Kyllä, olen.”

Myöhemmin Heardia kuullaan todistajanaitiossa. Odotettavissa on myös, että näyttelijöiden kollegoja, kuten Paul Bettanya, nähdään oikeudenkäynnin aikana todistamassa. Heardin asianajajat jäivät kiinni valheellisesta väittämästä, jonka mukaan hän olisi kuljettanut mukanaan tiettyä kasvomeikkiä peittääkseen mustelmansa. Meikkifirman mukaan kyseistä tuotetta ei oltu vielä julkaistu.

Lisää luettavaa