Johnny Depp: ”Mihin haluat arven?” – Depp-Heard-oikeudenkäynti jatkuu

Synkkää tavaraa oikeudenkäynnistä.

22.4.2022 10:01

Johnny Deppin ja Ambear Heardin välinen oikeudenkäynti jatkui eilen kolmatta päivää. Tällä kertaa kuunneltiin nauhoituksia, joissa Depp uhkaa viiltää itseään.

Tätä tapahtui kesäkuussa 2016, kun kaksikko oli eronnut ja Heard haki lähestymiskieltoa Deppille.

Nauhoitteessa kuullaan, kuinka Depp kysyy Heardilta: ”Mihin haluat arven?” Heard vastaa: ”Älä viiltele itseäsi. Ole kiltti, älä viiltele itseäsi. Miksi ihmeessä teet niin? Älä viitsi tehdä niin. Älä viitsi viillellä itseäsi.”

Depp pyyhki oikeussalissa kyyneleitä silmistään.

Samalla oikeudessa käytiin läpi Deppin lähettämiä väkivaltaisia viestejä.

Depp kirjoitti: ”Ainoastaan rakkaus estää minua hyökkäämästä kurkkuusi.” Heard vastaa: ”Kurkkuni on sinun. Sinä koidut tuhokseni, mutta en välitä enää.” Johon Depp vastaa: ”Minulla on muutakin kuin väkivaltaista käyttöä kurkullesi.”

Depp pyysi viestit luettavaksi uudelleen. Joku naurahti salissa.

Oikeudenkäynnissä käytiin läpi julkisuuteenkin vuotanutta nauhoitetta siitä, kuinka kaksikko otti yhteen, kun Depp oli juonut punaviiniä aamutuimaan. Äänitteellä kuullaan kuinka Depp paiskoo astiakaappien ovia ja hajottaa tavaroita.

Depp huomaa Heardin nauhoittavan raivoamistaan ja heittää väitetysti kännykän naisen naamaan.

Depp kertoi, että nauhoitteen lopuksi Heard nähdään hymyilemässä kameralle.

Tämä on samainen tapaus, kun Heardin on väitetty maskeeranneen itselleen vammoja kasvoihin. Hän oli samana iltana ystävänsä syntymäpäiväjuhlissa, eikä hänellä ollut havaittavia vammoja kasvoissaan.

Eräässä nauhoitteessa kuullaan Deppin sanovan: ”Puskin sinua otsaan, helvetti soikoon. Ei nenä murru siitä.”

Depp kertoo käyttäneensä vain samoja sanoja, joita Heard käytti ennen kuin käynnisti nauhoittamisen. Myöskään pusku ei ollut miehen mukaan tahallinen.

Oikeudessa käytiin myös läpi Deppin rankkaa alkoholin ja huumeiden käyttöä. Hän on käyttänyt huumeita Hollywoodin tähtien ja rokkitähtien kanssa. Nimettyjä henkilöitä ovat muun muassa Marilyn Manson ja Paul Bettany.

Lue Deadlinen pitkä selonteko eilisistä tapahtumista.

Lisää luettavaa