Amber Heardin toimittajakaveri potkaistiin ulos oikeussalista kesken Johnny Deppin kunnianloukkausoikeudenkäynnin

Deppin ja Heardin oikeudenkäynti etenee.

18.4.2022 14:31

Eräs Johnny Deppin ja Amber Heardin välistä oikeudenkäyntiä seuraava sisäpiiriläinen on paljastanut, että toimittaja Eve Barlow on jouduttu poistamaan oikeussalista kesken kunnianloukkausoikeudenkäynnin.

Tuomari Penney S. Azcarate joutui poistamaan Heardin kaverin Deppiin lakimiesten pyynnöstä.

Kaikki alkoi siitä, kun Deppin avustajan Stephen Deutersin vaimo Gina oli todistajavuorossa. Barlow väitti, että Deuters olisi jäävi todistamaan, koska oli nähnyt oikeudessa esitetyt videot ennen oikeudenkäyntiä. Deuters myönsi nähneensä videopätkät ja hänen todistuksensa pyyhittiin pöytäkirjoista.

Deppin oikeustiimi vaati sen jälkeen Barlow’n poistamista oikeudenkäynnistä. Tuomari myöntyi pyyntöön.

– Amberilla oli hänen paras toimittajaystävänsä istumassa keskellä lakitiimiä. Hän livetwiittasi, tekstasi ja julkaisi tietoja oikeudenkäynnistä. Barlow ilmeisesti luuli olevansa osa sitä tiimiä. Deppin juristit saivat tarpeekseen ja saivat hänet poistettua oikeussalista, sisäpiiriläinen kertoo.

Barlow’n puhelin oli myös iso ongelma.

– Hän julkaisi tietoja reaaliaikaisesti Twitterissä. Apulaisseriffien piti poistaa hänet salista tekstaamisen takia. Se on vastoin oikeuden päätöstä. Neiti Barlow ei tule enää takaisin tähän oikeussaliin tämän oikeudenkäynnin aikana, tuomari Azcarate sanoi.

Depp on haastanut Heardin oikeuteen 50 miljoonasta dollarista kunnianloukkaukseen ja menetettyihin ansioihin vedoten.

Lähde: Film News

Lisää luettavaa