Dakota Johnsonilla on mielipiteensä Armie Hammerista, Shia LaBeoufista ja Johnny Deppistä: ”Cancel-kulttuuri on ihan helvetin masentavaa”

Näyttelijätär avasi ajatuksiaan cancel-kulttuurista.

10.11.2021 19:07

Armie Hammeria, Shia LaBeoufia ja Johnny Deppiä yhdistää muukin kuin heidän uriensa tuhoutuminen erilaisissa kohuissa. He kaikki ovat nimittäin myös työskennelleet Don Johnsonin tyttären Dakotan kanssa.

– En kokenut minkäänlaista ahdistelua näiltä tyypeiltä. Minusta oli oikeastaan aika mahtavaa työskennellä heidän kanssaan. Tunnen surua, koska olemme menettäneet nämä upeat taiteilijat. Tunnen myös surua niitä kohtaan, jota tarvitsevat apua, mutta eivät ehkä saa sitä tarpeeksi ajoissa. Tunnen myös surua niitä kohtaan, joita satutettiin, Johnson kertoo The Hollywood Reporterin haastattelussa.

Johnson nähtiin Hammerin kanssa The Social Networkissa (2010) sekä Woundsissa (2019). LaBeoufin kanssa hänet nähtiin Peanut Butter Falconissa (2019). Deppin kanssa nainen näytteli Black Massissa (2015). Nämä kaikki elokuvat julkaistiin ennen kolmikon kohuja.

Hammeria syytetään raiskauksesta sekä henkisestä hyväksikäytöstä. Poppitähti FKA Twigs haastoi LaBeoufin oikeuteen hyväksikäyttöjen takia. Amber Heard taas syyttää Deppiä pahoinpitelyistä.

– Tämä on todella surullista. Uskon kuitenkin, että ihmiset voivat muuttua. Uskon siihen voimaan, että ihminen voi muuttua ja kehittyä, saada apua ja auttaa muita ihmisiä. Nyt asiat ovat luisuneet hieman liian pitkälle. Uskon, että jossain ääripäiden välissä on tilaa.

– Studioita johdetaan edelleenkin väärin. Siellä ajatellaan todella antiikkisesti elokuvanteosta ja siitä, keitä elokuvissa pitäisi olla, miten heille maksetaan sekä mitä tasa-arvo merkitsee. Vanhan koulukunnan pitää joskus väistyä, jotta uusi sukupolvi voi astua tilalle, Johnson pohtii.

– Mutta jooh, cancel-kulttuuri on ihan helvetin masentavaa. Vihaan koko termiä, Johnson tokaisee.

Lue Johnsonin haastattelu The Hollywood Reporterista.

Lisää luettavaa