Johnny Depp väittää Hollywoodin boikotoivan häntä – uutta leffaa ei julkaista USA:ssa

Tämä on kyllä tullut huomattua. Depp on putsattu pois pöydältä.

16.8.2021 18:21

Johnny Deppin ja Amber Heardin avioerosotku on revitty auki kaiken kansan eteen. Depp oli vielä muutama vuosi sitten maailman suurin elokuvatähti, mutta sotkuinen ero Heardista teki hänestä yhdessä yössä Hollywoodissa persona non gratan, ei-toivotun henkilön.

Hänet potkaistiin Harry Potter -spinoffista pihalle, Karibian piraatitkin rebootataan, jotta Deppiä ei tarvitse enää palkata niihin. Mies hävisi myös ensimmäisen kunnianloukkausoikeudenkäyntinsä brittiläistä The Sun -lehteä vastaan.

Depp oli Sunday Timesin haastattelussa juttelemassa uudesta Minamata-elokuvastaan, jota ei tulla näillä näkymin näyttämään Yhdysvalloissa. Depp esittää elokuvassa Time-lehden palkittua kuvajournalistia Eugene Smithiä.

Minamatan ensi-ilta oli juuri Isossa-Britanniassa. Elokuvan ohjaaja Andrew Levitas väittää MGM-studion hautaavan koko julkaisun, jotta he välttäisivät potentiaalisen skandaalin.

– Jotkut elokuvat koskettavat eri tavoin ihmisiä. Tämä päätös vaikuttaa Minamatan tekijöihin sekä niihin ihmisiin, jotka kokevat samankaltaisia asioita. Ja tämä kaikki vain koska Hollywood boikotoi minua? Yksi mies, yksi näyttelijä, joka on päätynyt epämiellyttävään ja sotkuiseen tilanteeseen, Depp kertoo.

– Teen seuraavaksi sellaista, mitä minun on pakko tehdä. Tuon tietyt asiat päivänvaloon.

Mielenkiintoista. Mitä Deppillä on takataskussaan?

Alla Minamatan traileri.

Lähde: Deadline

Lisää luettavaa