Johnny Depp paljasti, miksi valehteli Amber Heardin turmelemasta sormestaan

Syviä suhdeongelmia.

21.4.2022 07:35

Vuonna 2015 uutisoitiin laajalti, kuinka Johnny Depp oli onnistunut viiltämään sormenpäänsä lähestulkoon irti. Depp väitti silloin jättäneensä sormensa isojen haitariovien väliin australialaiskodissaan.

Parhaillaan käynnissä olevassa oikeudenkäynnissä Depp on kuitenkin kertonut, että hänen entinen vaimonsa Amber Heard heitti miestä isolla vodkapullolla. Tämän takia hänen sormenpäänsä leikkautui melkein irti.

– Valehtelin, koska en halunnut kertoa, että neiti Heard heitti minua vodkapullolla. En halunnut hänelle ongelmia, Depp kertoo.

– Halusin pitää elämämme auvoisena ja niin helppona kuin se vain oli mahdollista. En halunnut sotkea häntä ongelmiin.

Deppiltä kysyttiin, että kertoiko hän totuuden lääkärilleen David Kipperille. Depp vastasi myöntävästi.

Deppiltä kysyttiin myös miksi hän halusi olla niin väkivaltaisessa suhteessa. Depp vastasi kertomalla ongelmallisista vanhemmistaan. Hänen äitinsä oli Deppin mukaan varsinainen pirttihirmu, joka käyttäytyi väkivaltaisesti koko perhettä kohtaan.

Depp pysyi kuitenkin äitinsä kanssa läheisissä väleissä, ja hänet nähtiin Deppin rinnalla muun muassa elokuvien punaisilla matoilla aina vuoteen 2016 saakka, kun äiti kuoli.

– Pysyin suhteessa, koska myös isäni teki niin. Ehkä myös siksi, että suhteeni Vanessa Paradisin kanssa päättyi. En halunnut, että myös tämä suhde menisi pieleen. Halusin sen toimivan. En halunnut satuttaa ketään, etenkään neiti Heardia. En halunnut särkeä hänen sydäntään, Depp kertoo.

– Muistan kuinka isäni jätti meidät ja äitini yritti itsemurhaa ensimmäistä kertaa. Minä todistin sen. Se näky ei poistu päästäni koskaan… ja se johtui siitä, kun isäni jätti meidät.

– Neiti Heard on puhunut muutaman kerran itsemurhasta, joten myös se oli este erolle. Itsemurhan pelko elää aina kanssani, Depp kertoo.

– Yritin jättää hänet monta kertaa, mutta hän pysäytti minut hississä turvatiimin kanssa. Hän itki ja huusi ”en voi elää ilman sinua. Kuolen ilman sinua”.

Alla pätkä oikeudenkäynnistä.

Lähde: Unilad

Lisää luettavaa