Johnny Depp kokee tulleensa Disneyn pettämäksi: ”Olin yhtäkkiä syyllinen, kunnes syyttömäksi todistetaan”

Pirates of the Caribbean

Näyttelijä puhui tuntemuksistaan.

Movie Web kokosi näyttelijä Johnny Deppin puheenvuoron liittyen Pirates of the Caribbean -elokuvasarjaan ja siitä saatuihin potkuihin. Depp oli keskustellut kuudennesta elokuvasta Disneyn kanssa, mutta potkut viiden elokuvan sitoutumisen jälkeen tuntuivat pahalta.

”Se sattui. Se tuntui, kuin joku olisi iskenyt minua takaraivoon kakkosnelosella. Kapteeni Jack Sparrow oli hahmo, jonka rakensin alusta alkaen, ollen jotain johon tietysti lisäsin paljon itseäni.” Depp sanoo, että kirjoitti osan dialogistaan myös itse, keksien joitain kohtauksia ja vitsejä.

”En oikein ymmärtänyt, kuinka noin pitkän ja menestyksekkään suhteen jälkeen, erityisesti Disneylle, olin yhtäkkiä syyllinen, kunnes syyttömäksi todistetaan”, Depp kertoo todistajanlausunnossaan. ”Minun mielestäni näille hahmoille olisi pitänyt antaa kunnolliset jäähyväiset. Franchise voi kestää tietyn ajan ja on keino päättää tuollainen franchise.” Depp sanoo, että hänellä oli suunnitelmissa jatkaa niin kauan sarjan parissa, kun on luonteva aika lopettaa.

”Minulla on syvä ja selkeä tunne siitä, että minut on petetty niiden ihmisten toimesta keille työskentelin, ihmisille joille olin työskennellyt kovasti”, hän sanoo.

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut